arkadaşlar yeni sezonun yeni dizileri nasıl?
hangisi bu sezona damgasını vurur?
Hanımın çiftliği
Ezel
Es-Es
Geniş Aile
arkadaşlar yeni sezonun yeni dizileri nasıl?
hangisi bu sezona damgasını vurur?
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Hocam bana göre ezel vurur gibime geliyor
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
ezel diesim gelio ama kaç senedir bütün diziler Kurtlar vadisinin gölgesinde kaldı bu senede Vadi iyi hazırlıklar yaptı gibime gelio. Vadi akşamaında vadi saainde sokaklar yine bomboş olur ama bu dizilerin hiç biri vadinin reytingini yakalayamaz.
Ayrıca ezelın frangmanları kurtlar vadisinin ilk bölümlerinin aynısı gibi estetik ameliyat ağlayan anne arkadaş sevgili. Kenan İmirzalıoğlu olduğu için ezel diğerlerine fark atar. Ama vadinin içeriğine dalarsa en kötüsü olur.
ezel diorum ama geniş ailede geçebilir ezeli.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bu hanımınçiftliğide fena değil gibi ondada özgü namal oynuyor yeni bir yaprak dökümü stratejidisi olabilir![]()
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
volkana katılıyorum tam saatleri ni bilmiyorum lakin vadi ve oyunculuğu ile kenan ın ezel bu sene ye damgalarını vururlar ama kurtlar vadisi bende bayağı ağır basıyor saygılar!
Geniş Aile Diyorum...........
Bu diziler arasında ezel 1 numara olur
o dizi orhan kemalin kitabından uyarlama güllü karakteri için cazgır inançlı yani özgü namal tam oturmuşkitap yaprak dökümü kurgusu kadar iyi değil ama senarist düzeltecekdir konu olarak klasik bi hikaye ama ben başarılı olacağını düşünüyorum
Daha İzlemeden Bir Şey Söyleyemem Ama, Benim Favorim (Elveda Rumeli)
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri