Bu haftaki anketimiz Ramazan Bayramınız Nasıl Geçti? hakkında sizlerinde duygu ve düşüncelerinizi bekliyoruz
Anket 7 gun sürecektir
Guzel Gecti
Olumsuzluklarla geçti
Nerede eski bayramlar dedigimiz zamanlarda oldu
Bu haftaki anketimiz Ramazan Bayramınız Nasıl Geçti? hakkında sizlerinde duygu ve düşüncelerinizi bekliyoruz
Anket 7 gun sürecektir
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Ben Nerede eski bayramlar dedigimiz zamanlarda oldu secenegini işaretledim nedeni ise herkes bayramı tatil olarak görmekte malesef insanlar sıcak degiller birbirlerine karşı cocuklar bile el öpmuyorlar artık
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
bizim çocuklar şekere kızıyor para versen bi dert beş sokak alttakıler geliyor 250 kuruş versen olmaz birlira versen arkası kesilmiyor maddiyat zayıf ortamı buluyoruz şöle böle ama nerde okamyonet arkasına binme canlı atlar kiralık kayık salıncaklar beton oldu mazimiz herkezin geçmiş bayramını kutluyorum:49:
bende 3. seçeneği seçtim eski bayramların tadı yok gerçektende şimdiki yetişen gençler farklı
ben çalıştıgım için devamlı bana normal tatilmiş gibi geldi ama yinede güzel geçti bayram vede kahvelere dışarıya baktıgımda evinde oturup misafir bekliceklerine dışarda kahvede orda burda duran insanları gördüm çok eskiden böle degildi gün geçtikçe degişiyo artık bayramlarımız..
Konu Özgür Erge tarafından (23-09-2009 Saat 00:48 ) değiştirilmiştir.
tabiki de 3.secenek![]()
Serkan demeli nerde eski bayramlar .eskilerden bayram derken mutluluk sevinç hepsi bir arada olurdu şimdi şimdi insanlar bayramı artık öyle yaptılarki mutlulukdan bile mutsuzluk payı çıkarmasını biliyorlar öyle kaza haberleri geldiki hane bayramamı sevinelim giden canlaramı üzülelim
Herkesin bayramı kutlu olsun Nice bayramlara Kavuştursun Yaradan
bnde üçünçü seceneği seçtimmm
aslnda pek de kötü geçmedi bayramm ama hani herkesinde dediği gibi çoçukluğumuzun bayram tadıda yoktu
eskiden farklıydı herşey bi bayramm hatırlıyorum anelka hooijdoonk fenerbahcedeydi şimdi bak guizayok işte tadı tuzu şimdiki bayramın
![]()
şakaydı
neyse umarım herkesin iyi geçmiştir bayramı![]()
Konu three_20 tarafından (23-09-2009 Saat 01:12 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri