Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ramazan Bayramınız Nasıl Geçti?

Katılımcı sayısı
577. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Guzel Gecti

262 45.41%
  • Olumsuzluklarla geçti

41 7.11%
  • Nerede eski bayramlar dedigimiz zamanlarda oldu

274 47.49%
Sayfa 1/6 123456 SonSon
54 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ramazan Bayramınız Nasıl Geçti?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ramazan Bayramınız Nasıl Geçti?

Bu haftaki anketimiz Ramazan Bayramınız Nasıl Geçti? hakkında sizlerinde duygu ve düşüncelerinizi bekliyoruz

Anket 7 gun sürecektir
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben Nerede eski bayramlar dedigimiz zamanlarda oldu secenegini işaretledim nedeni ise herkes bayramı tatil olarak görmekte malesef insanlar sıcak degiller birbirlerine karşı cocuklar bile el öpmuyorlar artık
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben Nerede eski bayramlar dedigimiz zamanlarda oldu secenegini işaretledim nedeni ise herkes bayramı tatil olarak görmekte malesef insanlar sıcak degiller birbirlerine karşı cocuklar bile el öpmuyorlar artık
    Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.

Aynen Serkan arkadaşıma katılıyorum.kapıyı çalan çocuklar el öpmeyi bırakın bayramı bile kutlamadan şekerlere saldırıyorlar.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yattara Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.

Aynen Serkan arkadaşıma katılıyorum.kapıyı çalan çocuklar el öpmeyi bırakın bayramı bile kutlamadan şekerlere saldırıyorlar.:45:
    bizim çocuklar şekere kızıyor para versen bi dert beş sokak alttakıler geliyor 250 kuruş versen olmaz birlira versen arkası kesilmiyor maddiyat zayıf ortamı buluyoruz şöle böle ama nerde okamyonet arkasına binme canlı atlar kiralık kayık salıncaklar beton oldu mazimiz herkezin geçmiş bayramını kutluyorum:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynen Katılıyorum Kardeşim.Toplumda Giderek Artan Bir Soğukluk Ve Kopma Var Nedense.Oysa Eskiden Öyle Değildi.Bende Aynı Seçeneği İşaretledim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende 3. seçeneği seçtim eski bayramların tadı yok gerçektende şimdiki yetişen gençler farklı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben çalıştıgım için devamlı bana normal tatilmiş gibi geldi ama yinede güzel geçti bayram vede kahvelere dışarıya baktıgımda evinde oturup misafir bekliceklerine dışarda kahvede orda burda duran insanları gördüm çok eskiden böle degildi gün geçtikçe degişiyo artık bayramlarımız..
    Konu Özgür Erge tarafından (23-09-2009 Saat 00:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki de 3.secenek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serkan demeli nerde eski bayramlar .eskilerden bayram derken mutluluk sevinç hepsi bir arada olurdu şimdi şimdi insanlar bayramı artık öyle yaptılarki mutlulukdan bile mutsuzluk payı çıkarmasını biliyorlar öyle kaza haberleri geldiki hane bayramamı sevinelim giden canlaramı üzülelim

Herkesin bayramı kutlu olsun Nice bayramlara Kavuştursun Yaradan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bnde üçünçü seceneği seçtimmm

aslnda pek de kötü geçmedi bayramm ama hani herkesinde dediği gibi çoçukluğumuzun bayram tadıda yoktu

eskiden farklıydı herşey bi bayramm hatırlıyorum anelka hooijdoonk fenerbahcedeydi şimdi bak guiza yok işte tadı tuzu şimdiki bayramın
    şakaydı

neyse umarım herkesin iyi geçmiştir bayramı
    Konu three_20 tarafından (23-09-2009 Saat 01:12 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri