Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ramazan Bayramınız Nasıl Geçti?

Katılımcı sayısı
577. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Guzel Gecti

262 45.41%
  • Olumsuzluklarla geçti

41 7.11%
  • Nerede eski bayramlar dedigimiz zamanlarda oldu

274 47.49%
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
54 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Ramazan Bayramınız Nasıl Geçti?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzeldi bol bol gezdim.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nerede eski bayramlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu günümüzden hoşnut olmadığımız için geçmişe hasret giderek artmakta. Nerede o eski bayramlar diyenler, aslında çocukluklarını özlemektedirler. Yarın endişesi taşıyan insanların mutlu olması zordur.
    Ne dersiniz: Bu olanlarda bizim payımız yokmudur? Çocukların bizim ölçülerimize uymaması, farklı davranmalarında ne kadar masumuz?
    Eğer istersek bir çok şey daha iyi-güzel olacaktır. Fakat asla eskisi gibi değil...
    Nice bayramlara, birlikte mesut ve bahtiyar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğruyu söylemek gerekirse güzel gecmedi bilemiyorum eski bayramlar birazdaha güzeldi belkide bizim çocuklugumuz oldugundanmı acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maalesef yaşlanınca olumsuzluklar başlıyor.cocuklar büyüyünce her türlü sorunlar başlıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

eski bayramlar taha güzel di şimdiki gençlik büyük küçük saygısı yok çoğunlukla aile terbiyesi almayan gençlerde oluyor inançı zayıf olan gençler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eski bayramlar daha güzeldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim olumsuzluklarla gecti diyebilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart nidai

ah o eski bayramlar nerede şimdiki büyükler büyük değil. küçüklerde büyükler neyi aşıladıysa öyle işte.düşmanlarımız ne demiş siz onları savaşlarla yok edemezsiniz siz onların dini duygularını yok edin.sonrası kolay çünkü onların aile bağları dini duyguları ile birbirine çok sıkı bağlarla bağlı onları kopardığınızda savaşı kazanırsınız.12 yaşımızda dinimizi öğrenmeye başlarsak ne olur.ilkokula neden ana sınıfından başlıyoruz çünkü ağaç yaşken eğilir.o saatten sonra dinini öğrenmeye hangi çocuğu gönderecen ne öğretecen.biz köy camilerinde öğrenmiştikte yaşımız 12 değildi.okullarda din dersinde sureleri okuyoduk öyle not veriliyodu.şimdi sadece adı var.yabancı dil zorunlu müslüman bir ülkede din bilgisi ahlak dersi yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bayram iyiyidi de çok soğuktu üşüdüm ben

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri