REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ramazan Bayramınız Nasıl Geçti?

Katılımcı sayısı
577. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Guzel Gecti

262 45.41%
  • Olumsuzluklarla geçti

41 7.11%
  • Nerede eski bayramlar dedigimiz zamanlarda oldu

274 47.49%
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
54 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Ramazan Bayramınız Nasıl Geçti?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her yıl bir sonrakini aratır oldu...bende 3.seçeneği seçtim...
    çocuklara imiş bayram...kapı kapı dolaşmalar... toplanan paralarla bakkaldan patlayan mantarlar almalar vs.
    ben 2. günü memlekete gittim...köylerde bayram devam ediyor...herkes bir birine gidip geliyor ancak istanbulda öyle değil...bayramda pikniğe gidilirmi yahu? gitmişler...
    herkesin geçmiş bayramını kutlarım...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gayet güzel geçti. büyüklerin ellerinden öptük küçüklerde ziyaretimize geldiler.
    dünya değişiyor bayram kutlamalarıda. babamın bir lafı vardı dünyaya erken geldik diye, aynı şeyi bende söylüyorum, benim oğlumda aynı şeyi söyleyecek.
    sağlığımızda allaha şükür iyi. hepinize sağlıklı daha nice bayramlar dilerim.
    Konu conker tarafından (23-09-2009 Saat 10:31 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben Nerede eski bayramlar dedigimiz zamanlarda oldu secenegini işaretledim nedeni ise herkes bayramı tatil olarak görmekte malesef insanlar sıcak degiller birbirlerine karşı cocuklar bile el öpmuyorlar artık
    Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.

Aynen Serkan arkadaşıma katılıyorum.kapıyı çalan çocuklar el öpmeyi bırakın bayramı bile kutlamadan şekerlere saldırıyorlar.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1. seçenek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede nerde o eski bayramlar böyle giderse bayram olduğu bile belli olmayacak insanlar birbiri ile iç içe olacağı yerde herkez bir köşeye gidiyor sanki insanlar birbirirnden kaçıyor ne sarılan var ne bayramlaşan kentler adeta boşalıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

s.a herkesin geçmiş bayramını kutlarım bende 3. seçeneği işaretledim eskiden böyle değildi daha sıcak geçerdi şimdi kalmadı ama yinede şükür.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nerede kaldı eski bayramlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nerede o eski bayramlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

No ahh ahh nerde o eski bayramlar

ßende 3.cü Seçeneği seçtim gerçekten eski bayramların tadı yok şimdi,Allaha şükür yine çok güzel geçti fakat yinede ne olursa olsun eski ßayramları çok aradım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet bencede ''Nerede o eski bayramlar'' komşulukta fazla kalmamış misafirleğe gelene geliniyor,gelemeyene gidilmiyor herşey karşıklıklı olmuş malesef

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri