Bu haftaki anketimiz Ramazan Bayramýnýz Nasýl Geçti? hakkýnda sizlerinde duygu ve düþüncelerinizi bekliyoruz
Anket 7 gun sürecektir
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Guzel Gecti
Olumsuzluklarla geçti
Nerede eski bayramlar dedigimiz zamanlarda oldu
Bu haftaki anketimiz Ramazan Bayramýnýz Nasýl Geçti? hakkýnda sizlerinde duygu ve düþüncelerinizi bekliyoruz
Anket 7 gun sürecektir
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Ben Nerede eski bayramlar dedigimiz zamanlarda oldu secenegini iþaretledim nedeni ise herkes bayramý tatil olarak görmekte malesef insanlar sýcak degiller birbirlerine karþý cocuklar bile el öpmuyorlar artýk
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
bende 3. seçeneði seçtim eski bayramlarýn tadý yok gerçektende þimdiki yetiþen gençler farklý
ben çalýþtýgým için devamlý bana normal tatilmiþ gibi geldi ama yinede güzel geçti bayram vede kahvelere dýþarýya baktýgýmda evinde oturup misafir bekliceklerine dýþarda kahvede orda burda duran insanlarý gördüm çok eskiden böle degildi gün geçtikçe degiþiyo artýk bayramlarýmýz..
Konu Özgür Erge tarafýndan (23-09-2009 Saat 01:48 ) deðiþtirilmiþtir.
tabiki de 3.secenek![]()
Serkan demeli nerde eski bayramlar .eskilerden bayram derken mutluluk sevinç hepsi bir arada olurdu þimdi þimdi insanlar bayramý artýk öyle yaptýlarki mutlulukdan bile mutsuzluk payý çýkarmasýný biliyorlar öyle kaza haberleri geldiki hane bayramamý sevinelim giden canlaramý üzülelim
Herkesin bayramý kutlu olsun Nice bayramlara Kavuþtursun Yaradan
bnde üçünçü seceneði seçtimmm
aslnda pek de kötü geçmedi bayramm ama hani herkesinde dediði gibi çoçukluðumuzun bayram tadýda yoktu
eskiden farklýydý herþey bi bayramm hatýrlýyorum anelka hooijdoonk fenerbahcedeydi þimdi bak guizayok iþte tadý tuzu þimdiki bayramýn
![]()
þakaydý
neyse umarým herkesin iyi geçmiþtir bayramý![]()
Konu three_20 tarafýndan (23-09-2009 Saat 02:12 ) deðiþtirilmiþtir.
aynen üçüncü secenek.
Bayram çocuklarýn bayramý. öyle hisettim..
zatende öyleydi son senelerde..
3. seceneði seçtim amcamlar önceden hep gelirlerdiama iþlerinde bu sene gelemediler nerde eski bayramlar...
Bende üçüncü seçeneði iþaretledim. Çünkü çocuklar para toplamak için sevinçliydiler. Ama büyüklerse, kendi akranlarýyla buluþmak istedi. Fakat misafir beklemekten çýkamadýlar. Beklenen misafir çoðu için gelmedi. Gelenlerde yasak savma babýndaydý. Yani eski bayramlarýn coþkusu ve sevinci yok artýk. Mazide kalan bi hatýra gibi oldu sanýrým. Nice mutlu bayramlar dileðimle.
Saygýlar.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri