Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Ramazan Bayramýnýz Nasýl Geçti?

Katýlýmcý sayýsý
577. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Guzel Gecti

262 45.41%
  • Olumsuzluklarla geçti

41 7.11%
  • Nerede eski bayramlar dedigimiz zamanlarda oldu

274 47.49%
Sayfa 2/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
54 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Ramazan Bayramýnýz Nasýl Geçti?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

her yýl bir sonrakini aratýr oldu...bende 3.seçeneði seçtim...
    çocuklara imiþ bayram...kapý kapý dolaþmalar... toplanan paralarla bakkaldan patlayan mantarlar almalar vs.
    ben 2. günü memlekete gittim...köylerde bayram devam ediyor...herkes bir birine gidip geliyor ancak istanbulda öyle deðil...bayramda pikniðe gidilirmi yahu? gitmiþler...
    herkesin geçmiþ bayramýný kutlarým...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gayet güzel geçti. büyüklerin ellerinden öptük küçüklerde ziyaretimize geldiler.
    dünya deðiþiyor bayram kutlamalarýda. babamýn bir lafý vardý dünyaya erken geldik diye, ayný þeyi bende söylüyorum, benim oðlumda ayný þeyi söyleyecek.
    saðlýðýmýzda allaha þükür iyi. hepinize saðlýklý daha nice bayramlar dilerim.
    Konu conker tarafýndan (23-09-2009 Saat 10:31 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben Nerede eski bayramlar dedigimiz zamanlarda oldu secenegini iþaretledim nedeni ise herkes bayramý tatil olarak görmekte malesef insanlar sýcak degiller birbirlerine karþý cocuklar bile el öpmuyorlar artýk
    Herkesin geçmiþ bayramý mübarek olsun.

Aynen Serkan arkadaþýma katýlýyorum.kapýyý çalan çocuklar el öpmeyi býrakýn bayramý bile kutlamadan þekerlere saldýrýyorlar.:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

1. seçenek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede nerde o eski bayramlar böyle giderse bayram olduðu bile belli olmayacak insanlar birbiri ile iç içe olacaðý yerde herkez bir köþeye gidiyor sanki insanlar birbirirnden kaçýyor ne sarýlan var ne bayramlaþan kentler adeta boþalýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

s.a herkesin geçmiþ bayramýný kutlarým bende 3. seçeneði iþaretledim eskiden böyle deðildi daha sýcak geçerdi þimdi kalmadý ama yinede þükür.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nerede kaldý eski bayramlar

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nerede o eski bayramlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

No ahh ahh nerde o eski bayramlar

ßende 3.cü Seçeneði seçtim gerçekten eski bayramlarýn tadý yok þimdi,Allaha þükür yine çok güzel geçti fakat yinede ne olursa olsun eski ßayramlarý çok aradým..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet bencede ''Nerede o eski bayramlar'' komþulukta fazla kalmamýþ misafirleðe gelene geliniyor,gelemeyene gidilmiyor herþey karþýklýklý olmuþ malesef

Sayfa 2/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri