REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Bağlantı Sorunu!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bağlantı Sorunu!!!

arkadaşlar ben netten pek anlamam ilkin onu söylim
    sorunum şu pc yi açarken tarayıcıyı açıyorum ama sayfa görüntülenmiyor diyor msn ye de girilmiyor.bağlantım var onu biliyorum modemin bütün ışıkları yanıp sönüyor ama nete giremiyorum yukarıdaki resimde küçük ekranların mavi olması gerekiyor ama hep gri ler arada bi mavi olup sönüyor..anlayan varsa yardım etsin lütfen...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

orda eğer o anda ağ uzerınden bilgi alış verişi yapıyorsanız devamlı mavi gri şekilde dönuşum yapar yukarıda ki resımde bağlantı normal. Bilgisayarın ınternete girmemesı ağ ayarında herhangi bir dns adresı kullanıyorsanız onda problem olabilir yada moemınız arızalı olabilir. Modemın ınternet ve ADSL ışığı yansa bile nete girmeyebilio özellikle telekomun verdiği modemlerde en çok yaşanan sorun ısındığında ınternete girmemesı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    orda eğer o anda ağ uzerınden bilgi alış verişi yapıyorsanız devamlı mavi gri şekilde dönuşum yapar yukarıda ki resımde bağlantı normal. Bilgisayarın ınternete girmemesı ağ ayarında herhangi bir dns adresı kullanıyorsanız onda problem olabilir yada moemınız arızalı olabilir. Modemın ınternet ve ADSL ışığı yansa bile nete girmeyebilio özellikle telekomun verdiği modemlerde en çok yaşanan sorun ısındığında ınternete girmemesı.
    1-modemi kendim aldim türk telekomun modemini kullanmiyorum markası origo
    2-dns yazan yer de bişi yok yani boş

benim pc eski ve ethernet girişi yok o yüzden usb ile bağlaniyorum..mp3 ün usb sini takınca pc kapaniyor veya mp3 ün tuşuna basınca kapaniyor acaba usb lerde mi sorun var yada onunla bi alakasi varmidir?(diğer usb leri de denedim ama değişen bişi yok)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usb den bağlanıyorsan olabilir ayrıca pc yı bir vırus taramasından geçir ayrıca modemı başka yerde test et modemde de yıne sorun olabilir. Ayrıca pc nın boş slotu varsa eternet kartı almanı tavisye ederım 10 tl normal ir eternet kartı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usb den bağlanıyorsan olabilir ayrıca pc yı bir vırus taramasından geçir ayrıca modemı başka yerde test et modemde de yıne sorun olabilir. Ayrıca pc nın boş slotu varsa eternet kartı almanı tavisye ederım 10 tl normal ir eternet kartı.
    ok ilginiz için teşekkür ediyorum iyi geceler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok büyük bir ihtimalle senin pc nin eski olmasından kaynaklanan bir sorun.artık internetteki birçok siteleye girmek için bile iyi bir ekran kartı,iyi bir işlemci ve en az 512mb ram gerekir.ve de tüm donanımın güncel sürücülerle yüklü olması tercihtir.ve de directx in son versiyonu...ama senin dediğine bakacak olursak,yani mp3 usb sini takınca pc kapanıyor ise,mutlaka bilgisayarına format at.ama bence formatla uğraşmadan git taksitle iyi bir bilgisayar al.eski pc ler şu anki haliyle internette bile dolanmana izin vermeyeblir..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri