Arkadaşlar biz 8 megabit talebinde bulunmuştuk bugun telefon geldi ve 8 megabit olamayacagını ve 6 megabit olacagını soylediler neden 8 deilde 6 ?
Arkadaşlar biz 8 megabit talebinde bulunmuştuk bugun telefon geldi ve 8 megabit olamayacagını ve 6 megabit olacagını soylediler neden 8 deilde 6 ?
bölgeden bölgeye degişiyor hızla malesef tam 8 mgbit hız olan yerler azdır bana göre
arkadaşım bence siz bu soruyu ttnete sorun yada sizzi arayan kişiye sorsaydınız size net cvpı verirdi gelelim sorununuza dostum santarlle sizin ev uzaklıgına göre degişyio hız ayrıca kullandıkları kablodanda fark ediyo yani onun 6mps hızınız olabilir başka nedendende olabilir..
oturduğun ev ile bölgedeki santralin mesafesine göre adsl hızına sahip olabilirsin.
santrale yakınsan 6-8 mbit arası alırsın. uzaksan 2-4 mbit alırsın.
ben 8mbite geçtim. 3 gun sonra 6mbite indirdiler. fakat aradım dedim 8mbit desteklyor. kopmuyor hattım. tekrar 8mbite çıkardılar.. santralin uzaklığı 1.8 km mesafe.
santral desteklemiyordur
8 mBit olayı genelde 6 civarlarında oluyormuş arkadaşlar.
benim ev santralden 750 m uzaklıkta ve hızı da 8 mb geliyor hiçbir sorunum yok benim
bana göre mantıksız 6 Megabit geliyor 8 Megabit gelmiyor ne ayak kabloyla alakası yok
uzaklık yakınlık fark etmez ayrıcalık bir sorun var bu konuyu yetkili ttnet bayi şübesinde başvur...![]()
bende müracaatta bulundum bana da kablodan dolayı olmayacağını sölediler...
BURASI TÜRKİYE NORMALDİR BÖYLE ŞEYLERparasını alırken en hızlı hizmetten alırlar hizmeti verirken kaplumbağa hızı ile verirler yine de hakkımızı arayamayız..bu böyle gelmiş böyle de gidecek gibime geliyo..
tüketici derneğinin slogan olarak kullandığı bir "KOYUN" var aynen öyleyiz işte her türlü haksızlığa koyun sürüsü gibi sesimiz çıkarmadan razı oluyoruz...organize olup kitleler halinde karşı çıkmıyoruz hiç bir şeye
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri