MİTİNGE SARHOŞ GELDİ
TKP’nin mitingine destek vermek amacıyla meydana otomobiliyle giren sinema sanatçısı İlyas Salman, aracını sık sık durdurunca polisin dikkatini çekti.
01 Mayıs 2006 Pazartesi 13:27
Türkiye Komünist Partisi’nin (TKP) Kartal Meydanı’nda düzenlediği miting de başladı.
TKP’nin mitingine destek vermek amacıyla meydana otomobiliyle giren sinema sanatçısı İlyas Salman, aracını sık sık durdurunca polisin dikkatini çekti.
Trafik polislerince durdurulan ve alkol muayenesi yapılan Salman’ın, 400 promil alkollü olduğu belirlendi. Üzerinde sürücü belgesi ve herhangi bir kimlik belgesi bulunmadığını belirten Salman hakkında, tutanak düzenlendi.
Tutanağa göre Salman, 3 gün içinde Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne giderek buradan Kartal Adliyesi’ne sevk edilecek.
Salman, kontrol sırasında polise bir bira içtiğini ifade ederken, kimlik konusunda da, "Benim yüzüm kimliğim" şeklinde konuştu.
Polisin araştırmasında, Salman’ın ehliyetinin daha önce yine trafik kontrolü sırasında alkollü araç kullanırken tespit edilmesi sırasında alındığı belirlendi.


Teşekkur:
Beğeni: 

Alıntı

Yer imleri