70milyonun sorunu yok 70bin ermeninin acılımı var
Teşekkur: 0
70milyonun sorunu yok 70bin ermeninin acılımı var
Efendilerin girdiği kapıdan uşaklar geçemez...
şu boşbakana bakın yarabbim.
evet arkadaşlar maalesef düştüğümüz durum bu..
ne derseniz deyin. acınacak haldeyiz. içler acısı.
söyleyecek söz bulamıyorum ve hayıflıyorum.
bir an önce kendimize çeki düzen vermeliyiz.
bırakmalıyız bu ucuz numaraları.
neden bizim hep kafamız ibneliğe ve şeytanlığa çalışıyor ha...
hep başkalarının taklitini yapıyoruz.
biz ne zmn. adam olucaz..ha?
10 sene yoksa 20 sene sonra mı..?
bence, kafamızı ve zihniyetimizi değiştirmemiz gerek.
hayde kalın SELAMETLE.....
açılım olayında işin içinden çıkamıyan hükümet efendilerinde hicazet almaya gitmiş bakalım karşılığında ne alaçak
ilk başta başbakanın neden orada olduğunu açıklayalım.
Ülkemiz su beğnmediğiniz hukumet zamanında tarıhinde ilk defa G-20 üyesi -yani dünyanın en büyük 20 ekonomisinden biri- olması ve BM Güvenlik Konseyi'ne üye olması bu nedenlede BM Genel Kurulu'nun her yıl eylül ayında New York'ta yapılmasıdır.bunun neyi onur kırıcı ona ben akıl erdiremedim.
Koruma olayı ise anlatıldığı gibi iletişim zaafıdır bunun üzerine yapılan acıklamalar ise şöyle;
''ABD Gizli Servisi nin başbakanımızın korunması için tahsis ettiği ekiple Obama'nın koruma ekibi arasında Clinton'un evsahipliği yaptığı etkinliğin düzenlendiği Sheraton Oteli'ne girerken ABD'li koruma ekiplerinin kendi aralarındaki zaman ve iletişim uyuşmazlığı yüzünden istenmeyen bir gerginlik olmuştur.
Bunun üzerine başbakanımız etkinliğe katılmama kararı alarak, otele giriş yapmadan kendi otelimize geri dönülmüştür. Ertesi gün ABD Gizli Servisi Başkanı, sayın başbakanımızın koruma ekibiyle biraraya gelerek özür dilemiş veüzüntüsünü ifade etmiştir. Hatta ve hatta ellerindeki en ehil ekibin Türk heyetine tahsis edildiğini, olan koordinasyon eksikliğine kendisinin de şaşırdığını ifade etmiştir.
Zaten olay üzerine kusurlu olan ABD ekibi yenisiyle değiştirilmiştir. Ayrıca ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton da ertesi gün öğle yemeğinde başbakanımıza üzüntülerini ifade etmiş ve gereken tüm önlemlerin alınacağını belirtmiştir. Sayın başbakanımız söz konusu hadise çerçevesinde bir Türk başbakanına yakışır bir vakar ve tavırla hareket etmiştir.''
ayrıca şimdiki liderlerden herhengi biri orada bu sıfatla olsaydı (olmaları zaten imkansızda) nası bi hareket yapardı hiç düşündünüzmü veya ne yapamazdı..
bu politika ile devam etsinler yakın zamanda türkiye de bile hiçbiryere sokmayacaklar onu.öyle wan munite ile olmuyor bu işler bu ül***e dirayetli yöneticiler gelmeli,bu başbakanla hiç bir yere varamayız..
Sayın Başbakan Erdoğan için üzüldüm ama neticede
ABD medeniyetler ülkesi'ya ve yaptıkları dengesizlik kendilerini bir kez daha dünya'ya
karşı nasıl bir devlet bu diye sergiliyorlar bizim için görev icabı gitmesi gereken bir durum yoksa obama yemeğe davet etmiş yok golf oynamaya reddetmiş bir durum yok çok şükür anlımız AK...
tam da "van minüt" lük olay imiş...
neden yapmadı acaba? ruhsat meselesi olabilirmi?
selametle...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri