Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: THE İMAM TRT 1'de TV de ilk kez-eşref ziya terzi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Pasa78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Motorlu imamdan cok film kendini saklayan imam hatiplilere sesleniyor esref ziya ezgi parcaları olan bir kişi cok severim müziklerini bestelerini the imam cok guzel bir yapım
    Bende bütün albümleri var hem de hepsi orijinal kaset veya cd.
    İslami kesimin tarkanı diye adlandırılır.
    Albümlerinden biri zamanında 1 milyonun üzerinde satış yapmıştı.
    en sevdiğim sanatçılardandır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alkara Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende bütün albümleri var hem de hepsi orijinal kaset veya cd.
    İslami kesimin tarkanı diye adlandırılır.
    Albümlerinden biri zamanında 1 milyonun üzerinde satış yapmıştı.
    en sevdiğim sanatçılardandır.
    Esref ziya ile konserde tanışmıştım cok mutavazi bir insan kardeşim ve ben ezgilerini cok severek dinliyoruz the imam filminide cok kez izledim harika bir film filmi anlamak için 2-3 kez seyretmek lazım filmde ahmet yenilmez de cok iyi performans çizmiş

trt de görmek guzel daha önce digiturk salon ve turkmaxta cıkmıştı bu film seyretmek isteyenlere askı memnulardan yaprak dökümünden 10 bin kat daha iyidir seyretmek:45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Esref ziya ile konserde tanışmıştım cok mutavazi bir insan kardeşim ve ben ezgilerini cok severek dinliyoruz the imam filminide cok kez izledim harika bir film filmi anlamak için 2-3 kez seyretmek lazım filmde ahmet yenilmez de cok iyi performans çizmiş

trt de görmek guzel daha önce digiturk salon ve turkmaxta cıkmıştı bu film seyretmek isteyenlere askı memnulardan yaprak dökümünden 10 bin kat daha iyidir seyretmek:45:
    Serkan Yılmaz Görüşünüze Aynen Katılıyorum.Çok Haklısınız.Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü Vb. Diziler Topluma İyi Örnek Olmuyorlar.Dizilerin İçeriği Yanlış Ve Olumsuz.Ama Eşref Ziya Terzi Abimizin Filmi Bu Dizilerden Kat Kat İyi.Ben Kendisinin de Hayranıyım.Onun Müziklerini Severek dinlerim....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri