Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: forum yöneticilerine

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart forum yöneticilerine

SEvgili forum yöneticileri son zmandaki ebay , gitti gidiyor reklamı yüzünden forumda rahatça konu okuyamaz olduk , sitenin devamlılığı için reklam muhakkak şart ancak bu ekranı kapatan reklam iyice sinir bozucu olmaya başladı ilgilenirseniz seviniriz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forum yoneticisi arkadaşlar reklamdan yana şikayetım yok ama aktıvasyon sorunum var ve giderilmesini arz ediyorum konu ekleyemıyorum konu açamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hunter100 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SEvgili forum yöneticileri son zmandaki ebay , gitti gidiyor reklamı yüzünden forumda rahatça konu okuyamaz olduk , sitenin devamlılığı için reklam muhakkak şart ancak bu ekranı kapatan reklam iyice sinir bozucu olmaya başladı ilgilenirseniz seviniriz..
    Uye olarak gitti gidiyor reklamında sorun yasamamanınız lazım:45: reklam (460 x440 reklamı)sadece misafirlere acık olup kullanıcı adınızla girmez iseniz reklamdan etkilenirsiniz bunu daha önce birçok kez emaillerde belirtmiştik :45:

Alıntı Doktorkadir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forum yoneticisi arkadaşlar reklamdan yana şikayetım yok ama aktıvasyon sorunum var ve giderilmesini arz ediyorum konu ekleyemıyorum konu açamıyorum
    Bilgisayar bölümü dışında heryere konu acabilirsiniz.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bahsetmiş olduğunuz reklam forumda konu okurken herhangi bir sıkıntı cıkarmıo sayfayı aşağıya doğru alırken reklamda aşağı kayıyor yanı bu konumda size herhangi bir konuda bir yeri kapatmıo herşeyi okuyabiliyorsunuz. Aşağıda ki resimde sizin konunuzu okurkende herhangi bir sıkıntı yaratmıo.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

reklam sorunu yok volkanın dedigi gibi ekranı vs kapladıgıda yok sag altta duruyor ilgi cekici reklam bazen bende alışveriş yaptıgım oluyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri