bu kanal reklemdan başka bişey yayınlamıyor eski fragmanlarda bile 10dk.lık 3 reklem girdiler şimdiye kadar. yeni bölümde ne yapacaklar merakla bekliyorum doğrusu
bu kanal reklemdan başka bişey yayınlamıyor eski fragmanlarda bile 10dk.lık 3 reklem girdiler şimdiye kadar. yeni bölümde ne yapacaklar merakla bekliyorum doğrusu
zaten dizi 2 saat 1 saatı reklam bu show tv dede aynıydı farke eden bişi yok hatta show tv de reklam süresi daha uzundu.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
tahmini olarak gece 1 gibi biter heralde bol bol reklam izleriz![]()
kurtlar vadisi yüzünden yarın okula geç kalıcam çok geç bitiyo
tahmini süre 45dk bile oynatmadılar sanırım.
reklam işinde show tv den daha iyiler bence show tv de reklamlar çok uzundu.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
starda reklam fazla yoktu yine star iyi
bencede show tv deki reklamlar daha uzun sürüyordu sanki
Bence acıp tv'nizi izlemeyin tepkinizi koyun bu kadar reklam nedir bu yahu ertesi gün acar netten izlersiniz secenek bol![]()
bence yayın iyiydi çok reklam yoktu özeti millet bi daha hatırlasın diye verdiler.sanal reklamda azdı bana göre.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri