Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: İlk Windows 7 Güncellemesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arrow 130 İlk Windows 7 Güncellemesi

Microsoft, Windows 7 işletim sistemi piyasaya çıkarmadan güncellemesini çıkardı. Bu güncelleme nelere iyi geliyor? Microsoft geçtiğimiz gün içersinde piyasaya çıkarmaya hazırlandığı Windows 7 işletim sistemi ve Windows Server 2008 R2 için güncellemelerini ortaya çıkardı. Bu güncellemeler ile kullanıcıların bazı sorunları ortadan kaldırılmış. Aşağıda güncelleme ile giderilen sorunları görebilirsiniz.
    Alkol 52%: Güncelleme ile yazılımın Windows 7 ile uyum sorunu düzeltildi.
    Altiris ve Symantec 6.1.499.x: Güncelleme ile yazılımların Windows 7 ile uyum sorunu düzenlendi.
    ZoomText version 9.18: Güncelleme ile sürücü hataları düzeltildi.
    Dell Printer Driver (Modeller-V105, V305 ve V505): Sürücülerin Windows 7 ile uyumu sağlandı.
    Trend Micro Internet Security 2007: Güncelleme ile Windows 7 ile uyum sorunu düzeltildi.
    Trend Micro Internet Security 2008: Güncelleme ile Windows 7 ile uyum sorunu düzeltildi.
    Trend Micro Internet Security 2009: Güncelleme ile Windows 7 ile uyum sorunu düzeltildi.
    YiDongFeiXin versiyon 2.2.x ve versiyonu 3.5.x: Güncelleme ile uygulamalar sorunsuz çalışıyor.
    PGP Desktop versiyon 9.x: Windows güncellemesinden sonra mümkün olabilecek uyarı durumlarını daha yumuşak blok ediyor.
    Trend Micro VirusBuster 2008: Güncelleme ile Windows 7 ile uyum sorunu düzeltildi.
    Windows Live Photo Gallery: Windows Live Photo Gallery ile ilgili sorunlar düzeltildi.

32-bit Windows 7 (1.8MB): İndirmek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tıklayın
    64-bit Windows 7(1.90MB: İndirmek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tıklayın
    Windows Server 2008 R2(1.90MB): İndirmek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tıklayın
    Windows Server 2008 R2 for Itanium(2.0MB): İndirmek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tıklayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım paylaşım için çok teşekkürler. Acaba kullanan arkadaşlar var mı? Normal pc ye 32 bit veya 64 olmayan kurulabilir mi? Diyelim ki sorun oldu kaldırmada güçlük çekilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anakart ve işlemci 32/64 bit hangisini desteklediğini bilmelisiniz.
    Kullanma kılavuzunda yada netten bu bilgiye ulaşabilirsiniz
    Örnek olarak ben 32 bit kullanıcısıyım anakartımın 64 bit desteğide var
    ancak kullandığım programların 64 bit desteği olmadığı için çalıştıramıyorum
    WIN 7 her PC kurabilirsiniz ama bazı şartları yinede yerine getirmeniz gerekiyor
    Aşağıda verdiğim linkte minimum sistem gereksinimleri belirtilmiştir
    Sistem güncellemelerini otomatik olarak almanızı öneriyorum
    Zaten güncelleme olduğunda sizi uyarıyor ve alternatif olarak sisteminize
    gerekli gördükleri için uyarıyor

Ayrıca bu çıkan ilk güncellemede değil 17/08/2009 tarihinden beri
    aldığım güncelleme sayısı 35 kadar oldu

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu OLDSMAN tarafından (26-09-2009 Saat 02:02 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri