maç evet her şekilde şifreli sadece normal çatı antniyle şifresizizleyebilirz geri kalanı için biss şifre girmek gerekli oda ilk mesajda var
selametle
maç evet her şekilde şifreli sadece normal çatı antniyle şifresizizleyebilirz geri kalanı için biss şifre girmek gerekli oda ilk mesajda var
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Bilgi ve paylaşım için teşekkürler
önceki maçın şifresini girsek açılmaz mı?![]()
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
ya anlamıyorum niye gs nin ikinci maçınıda tnt veriyor fb nin maçını varmiyor sanki gs nin maçını az kişi izliyor
Evet arkadaşlar yanlış duymadınız.01 Ekim Perşembe akşamı oynanacak bu maç naklen şifresiz TNT de.Ancak uydu alıcısı kullanan ve digitürk kullanan arkadaşlara tavsiyem daha önce kullandığımız eski tip basit çatı anteni yada tv üstü antenlerinizi şimdiden hazırlayın.Zira daha önceki maç yayınında uydu alıcı sahipleri ve digitürk kullanıcıları maç saatinde bu maçı izleyemediler.Sadece D-Smart kullanıcıları bu maçı sorunsuz bir şekilde izlemişlerdir.Bu forumlarda gördüm.Bazı arkadaşlar TNT yeni kod ile ilgili bazı konular açmışlardır.Ancak şunu bilmeliler ki geçen sene şampiyonlar ligi maçlarında star şifreye girmiş ve bu şifreleri kimseye açıklamamışlardır.Bir D-Smart kullanıcısı olarak şunu söylemeliyim.Full paket sahibi olmama rağmen yeni açtıkları eurofutbol kanalını yıllık 199 tl istiyorlar bu kanalı aizlemem için bende inat ettim bu kanalı satın almadım.Benim için çok güzel oldu bu haber. Sözün kısası Galatasaray-Sturm Graz maçı 01 Ekim Perşembe saat 22.00 de naklen TNT de.İnanmayan arkadaşlar için yandaki linki tıklayabilirsiniz. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu cilginizmirli tarafından (30-09-2009 Saat 21:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yanlış yazılan yazıyı düzeltme
TNT yi geçen maçta biss ile izlemiştik Biss şuan belli, umarım değişmez..
Konu Baldemir tarafından (30-09-2009 Saat 22:01 ) değiştirilmiştir.
tnt kendi sitesinde ister uydudan, ister karasal yayından, ister kablodan diye bir cümle kullanıyor sizce bu ne demek arkadaşlar...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri