Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon
75 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: İŞTE Tayyıp Erdoğanın farki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başbakanın ne şova ihtiyacı var nede başkasına yaranmaya. çünkü %47lik bi çoğunlukla başbakan seçilmiş.hadi biz anlamıyoz cahiliz bu kadar insan içinde hiç bi tane aklı başında adamdamı yok.ben başbakanın hareketine hiç şasırmadım bakıyorum kimilerine o kadar değişik gelmiş olacakki sırf karalamak için başka taraflardan kendilerine kolay ve ucuz gelen kendilerinin bile inanmakta güçlük cektiği olayları lanse ediyor.ozamn o dediğinz olaylarda şovdu,şovmen ya..artık farkına varın ülkemiz hızla gelişiyo.bu G-20de en güzel kanıtı.
    tabi alacak almasamıydı diyenler var..buna inanıyorum her Türk evladı bayragımızı yerden alır en yuksek yere asar.bunu başbakan yapınca şov yapıyo diyosunuz.bayragı kaldırmak şovmenlikmi.
    bu fotoyu ben koydum buraya nedeni ise G-20 gitti amerikada ne işi var korumalarla olan bi olayı kriz yarattınız diyenler oldu.bende ne anlamadahi cogunun anlamadığı g-20den bi haber olarak verdim.yerden yere vururken iyide olumlu bi harekettemi şovmenlik oluyo. bide basına söyleyip ben bayrağı alacağım beni çekmeyin veya cekin demesi mi şov yapmak olur yoksa hiç bi şeyden habersiz bayrağı alıp ordakiler tarafından fota çekilmesimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimde bahsettiğim bu bayrağı yerden almak her türk evladının yapması gereken bir olay bunun showu olmaz bu yüzdende bu fotoğrafların bu şekilde çıkarılıpta işte tayyip farkı denmesinin ne anlamı var sende bende bir bayrağı yerde görsek görmezden gelipte onu orada bırakamayız öyle değilmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Adnan70 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bırakın arkadaşlar başbakan sadece iyi bir hatip [cahilleri ikna edici] ve iyi rol yapan biri. Ufak tefek hareketlerle puan toplamasını öyle biliyor ki; valla helal olsun. Nerede kaldı "kelleci", hani vatanseverlik. Vatanseverlik sadece yerden bayrağı almakla olmuyor. T.C. sınırları içinde gönderden hışımla indirilen Türk Bayraklarının sanıklarının akıbeti ne oldu. Ama bu halka da bu gidiyor. Takdir sizin. Tüm şehitlerimizin ruhu şadolsun. Saygılar
    doğru söze ne denirki ,sadece alkışlamak düşer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bayrak önemli bir sembol...bağımsızlık sembolü...
    ancak diğer taraftan bakıldığında bir bez parçası...bu parçayı ayakla çiğnersen çok şey olmaz...ancak bayrağın çiğnenmesi de savaş sebebidir...
    tabi bayrak sadece üzerine çıkılınca mı çiğnenir?
    hayır...
    askerine kurşun sıkarsan da çiğnenir.....
    başına çuval geçirirsende çiğnenir....
    zorla yasalarını değiştirirsende çiğnenir....
    halkın önünde one minüt deyip öbür odada o lafı ettiklerine ihale verilincede çiğnenir...
    ve asıl bayrak bu şekilde çiğnenir...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bayrak önemli bir sembol...bağımsızlık sembolü...
    ancak diğer taraftan bakıldığında bir bez parçası...bu parçayı ayakla çiğnersen çok şey olmaz...ancak bayrağın çiğnenmesi de savaş sebebidir...
    tabi bayrak sadece üzerine çıkılınca mı çiğnenir?
    hayır...
    askerine kurşun sıkarsan da çiğnenir.....
    başına çuval geçirirsende çiğnenir....
    zorla yasalarını değiştirirsende çiğnenir....
    halkın önünde one minüt deyip öbür odada o lafı ettiklerine ihale verilincede çiğnenir...
    ve asıl bayrak bu şekilde çiğnenir...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her konuda dik duran...bir adamın....
    sadece... bayrak karşısında....eğilişi...)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her konuda dik duran...bir adamın....
    sadece... bayrak karşısında....eğilişi...)
    güzel laf ama keşke ,yaptığı gafları kapatsa ama sözleri aynasıdır kişinin mesala o bayrağı bayrak yapmak için çanlarını verenler şehitlerimize kelle demesi,
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz birimizle dalaşmaya devam edlim birileride yolunu bulmaya devam edlim bakalım nereye kadar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saçma sapan yorumlar yapılmış yüz yüze olsanız biribirinizi kesersiniz adam show yapıyor yapmıyor bu bizi ilgilendirmez türk olarak bize basit gelebilir ama dünya medyası buna şooooowww demedi vatanını seven bayrağına bağlılığı olan başbakan dedi sizin gibi akp-chp oy topluyor puan aldı diye ayrım yapmadı hepiniz cahilsiniz onun için boş konuşmayın işinize paylaşımınıza bakın.....
    Konu herakliyus tarafından (02-10-2009 Saat 13:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlarillede sayın Başbakanımıza bir kıyak yapacaksanız eğer; onun Türkiye yararına bir uygulamasını gösterin. Bu tamamen trübüne oynanan bir vaziyet. Bu kural her ülkede ve bizde de olan bir durum. Herkes duracağı yeri bilmesi açısından uygulanan bir protokol geleneğidir.. Bun abartmanın alemi ne onu anlamadım. Orda bayramızın üstüne basılacak ola onu anlarım. Hani üstüne basılmamamsı için yerden alırsın. Ama böyle durm olduğun göteren veya bildiren bir ilave haberiniz yok. Tammen trübüne oynamak misali; siz arkadaşların gayretkeşliği diye düşünüyorum. Bu geziyle ilgili yorumlarım baki kalmakla, bu haberi taşıyan kardeş; bizim bu gibi oyunlara karnımız tok. Sen ABD korumalarının yaptığı terbiyesizliği yutanlardan haber ver.
    Saygılar.
    :45:

Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri