bu adamin ne adini nede tipin gormek ve duymak istemiyorum...
Teşekkur: 0
bu adamin ne adini nede tipin gormek ve duymak istemiyorum...
ey güzel insanım uyan bak ne diyor kasımpaşalı ey kürtler son şansınız diyor türkleri hazır kıvama getirmişken yap yapacağını yoksa birdaha bu şansı bulamazsın diyor yazıklar olsun birilerinin başbakanı birilerine hizmet etmek için işini iyi yapıyor ama ne için yapıyor bunu iktidar olabilmek için yerini kazançını cocuğunun acıkta kalamasınlar yada yarın foyaları meydana çıktığında dokunulmazlık zırhından faydalanmak için hernepahasına olursa olsun iktididarda kalmak tek amaçı yoksa bize TÜRKe yapılmış 3şey sayın deyince yok demez yandaşları uyan insanım uyan
artık ak parti sayesinde pkk lı olamak suç değil ama cumhuriyetci laik vatansever olmak suç bakın erol manisalıya balbaya eski asker apoyu tutuklayanlar hakimler suçlu ama onların ayağına savcı hakim gitmiyor onların hesapı baştan kesilmiş durmak yok yola devam ak ak ak parti tertemiz pırıl pırıl ama kim için
bayrağı alarak gazeticelere iyi poz vermiş hiç samimi inandırıcı deil ben ounu türklün onuruna ve yarararıne bişi yapacağına inanmıyorum
bayrağı alarak gazeticelere iyi poz vermiş hiç samimi inandırıcı deil ben ounu türklün onuruna ve yarararıne bişi yapacağına inanmıyorum
bana laf kalabalığı yapmayın ne istiyosunuz onu söyleyin.bu serefsizlirn dağda kalıp askerimize polisimize vatandaşlarımıza 20 kusur senedir yaptıkları gibi kahbece kursun sıkmasınımı istiyosunuz..bilmem kaç yıldır yapılan silahlı mücadelede ne kazandık.sehit gazi haberi bittimi her yıl harcanan onca mıyarlarda dolarlarda azalamamı oldu her sene aynı düzen devam etti hep haberler söyleydi askerimizi sehit verdik bilmem kaç ölü terörist ele geçti ve hiç bitmeyen aynı haberler. biz naptık cenazelerimizde sehitler ölmez vatan bölünmez diye slogan attık bu olayları kınıyoruz diye laf kalabalığı yaptık. bir arpa boyu ilerleyemedik.
yapılamaya calışılan bunları dağdan indirip bize kahbece saldırmaktansa karşımıza alacaz ne istiyonuz derdiniz ne diyip sözde davalarından siyasetle vaz geçirmektir.yurt dışında öle çalışmalar yapmışlar ki tum dunyanın gözünde Türkiye nerdeyse haksız durumda.
ama siz bu olmaz bilmem kaç senedir silahlı mucadele ile bitmemiş belayı böle gelmiş böle gitsin sehit gazi haberlerine biz razıyız diyosanız bişey diyeceğim yok.
karşılamada yaşananlar tabiki kabul edilir bişey değil. zaten buna gereken tepki başbakan tarafından verilmiştir..ha serbest bırakılma durumu buda anayasada bulunan pişmanlık yasasının sonuçunda olan seyler.buna bişey diceğim yok bence de gereken ceza verilmeli.
sunuda unutmayın cumhur başkanı Ahmet necdet SEZER dönemindede kendi insiyatifini kullanıp 300 kusur teröristi af etmiştir.
Konu zfr_pal tarafından (23-10-2009 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir.
Vatanı sevmek gazetecilerin önünde bayrağı cebine koymak askere kurşun sıkan şerefsizleri davul ve zurna ile karşılayıp serbest bırakarak ödüllendirmek değil vatan için gerekiyorsa hem ölmek hem öldürmektir
not:davul ve zurnayı biz askere giderken kullanıyoruz dağdan inerken değil
Konu alperen tarafından (23-10-2009 Saat 13:50 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
ne kadar saçma işler peşinde koşuyosunuz arkadaşlar 1.5 yıl sonra seçim var yapsın herkes yapacağını burda boş boş konuşuyosunuz

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri