başbakanın ne şova ihtiyacı var nede başkasına yaranmaya. çünkü %47lik bi çoğunlukla başbakan seçilmiş.hadi biz anlamıyoz cahiliz bu kadar insan içinde hiç bi tane aklı başında adamdamı yok.ben başbakanın hareketine hiç şasırmadım bakıyorum kimilerine o kadar değişik gelmiş olacakki sırf karalamak için başka taraflardan kendilerine kolay ve ucuz gelen kendilerinin bile inanmakta güçlük cektiği olayları lanse ediyor.ozamn o dediğinz olaylarda şovdu,şovmen ya..artık farkına varın ülkemiz hızla gelişiyo.bu G-20de en güzel kanıtı.
tabi alacak almasamıydı diyenler var..buna inanıyorum her Türk evladı bayragımızı yerden alır en yuksek yere asar.bunu başbakan yapınca şov yapıyo diyosunuz.bayragı kaldırmak şovmenlikmi.
bu fotoyu ben koydum buraya nedeni ise G-20 gitti amerikada ne işi var korumalarla olan bi olayı kriz yarattınız diyenler oldu.bende ne anlamadahi cogunun anlamadığı g-20den bi haber olarak verdim.yerden yere vururken iyide olumlu bi harekettemi şovmenlik oluyo. bide basına söyleyip ben bayrağı alacağım beni çekmeyin veya cekin demesi mi şov yapmak olur yoksa hiç bi şeyden habersiz bayrağı alıp ordakiler tarafından fota çekilmesimi