Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
76 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İŞTE Tayyıp Erdoğanın farki

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bakın arkadaşlar....
    hani şu büyüsüne kapıldığımız ve sürekli peşinden koştuğumuz doğru kavramlar var ya...ilericilik...çağdaşlık...değişim gibi...
    işte bu kavramların gerçek sahibi artık...bu beğenmediğiniz adamlar...dindar adamlar oldu...
    siz hala...yattığınız yerden bu kavramların sizin olduğunu söyleyin durun...
    eğer tayyip erdoğan o bayrağı yerden almasaydı...emmi gibi vatandaşlar...topa tutardı..mal bulmuş mağribi gibi..
    ee...şimdi aldı ya....bu seferde..."alacak tabi..ne gereği var...tribün vs.."gibi ..çevir tüpü yanmasın durumundalar...(bu arada bende bayrağı yerden almasının çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum..
    ama ...siz ağzınızla kuş tutsanız....tayyibin yaptıklarını hayal bile edemezsiniz...
    sezarın hakkı sezara....
    kesinlikle katılıyorum altına imzamı atarım adam bayrağı alsa suç almasa zaten halledcekler bişey yapsa kötü yapmasa zaten topa tutcaksınız bırakın bu deniz baykal muhalefetini..
    bazı arkadaşlarda haberin kaynağını sormuş karalama yapcaklarına bi arama yapsalar bulabillirlerdi dediğim gibi benim onu montaj yapacak kabiliyetim yok ama link işte Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. isteyen bakar
    Konu Volkan tarafından (26-09-2009 Saat 17:43 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri