Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/8 İlkİlk 12345678
75 sonuçtan 71 ile 75 arası

Konu: İŞTE Tayyıp Erdoğanın farki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

hasan kardeş hiç canını sıkma sen. resmin bütününe bakmak lazım.
    Her türk gibi bayrağımıza saygı göstermiş ve bu olayı bu kadar büyültmemek lazım.
    Eğer ak parti kıbrıs türktür bölünmez deyip çözüm yolunda hiç bir şey yapmasaydı,
    (Ak parti iktidara gelinceye kadar zaten kimse tanımazdı kıbrısı)
    güneydoğuda çözüm yerine ergenekon gibi illegal yapılar oluşturup faili meçhul cinayetler işleseydi,
    (Her gün vatan evlatlarının ölmesi dahamı iyi, ama çözüm önerisi olmayanlar için bu daha iyi herhalde, muhalefetten bir çözüm önerisi duydunuzmu! tenkitten başka...)
    ermenilere ölüm deyip barış yolunda adımlar atmasaydı.
    (Etrafımızda düşman ülkelerle çevrilmiş bir dünyada yaşamak bazıları için daha mantıklı herhalde.)
    Devletin ekonomisini düzeltmeyip diğer hükümetler gibi bankaları hortumlasaydı,
    Hastalanıp sigorta kuyruklarda tedavi olup ilaç almak içingünlerce kuyrukta bekleseydik,
    İnan burdaki bu tür olaylara vatan millet edebiyatı ile bakan kişilere daha iyi yaranırdı.
    Bende yazılanlara bakıyorumda kişilerin milli hislerini öne çıkaran yazılar.
    Ben olaylara başka bir pencereden bakıyorum.
    Düne kadar bize düşman olan suriye ile bu gün ilişkilerimiz o kadar iyi bir düzeydeki aramızda vizeyi bile kaldırdık,
    İran ile iyi ilişkiler içerisindeyiz, Irak ile aramızdaki düşmanlıkları kaldırıp çok iyi ilişkiler kurma yolundayız, yukarıda azerbaycan ve gürcüstan ile zaten iyi ilişkiler içerisindeyiz. (Ama bazıları popilist politikalar uğruna bu ilişkiyi bozmak için ne mümkünse yapıyor)
    geriye bir ermenistan kalıyor. Ondada bazı adımlar atılıyor. Düşünün bakalım bu dairenin içinde kimler var, türkiye istemese orda yaşamak mümkünmü. hiç sanmıyorum. zaten kuyumuzu kazmaya hazır bu ülkelerle iyi ilişki kuramazsak sorunlarımızı nasıl hallederiz.
    ülkeler ileriye dönük politikalarla yönetilir, vatan millet edebiyatı ile değil. dış politika akıl ister çözüm ister, Bunca sene gelen hükümetler sorarım sizlere deve kuşu gibi kafalarını kuma gömüp çözümsüzlüğü çözüm gibi gösterdiler. neyi hallettiler. kocaman bir hiç! bolca düşman ülkeler yaratmaktan başka.
    ben ak parti hükümetinin bu politikalarını beyeniyorum ve onaylıyorum.
    Bazı hatalarıda olmuş olabilir ne zaman ak partiden ülkemi daha iyi yönetecek bir siyasi parti gelir onu desteklerim. ben başka bir siyası kuruluş göremiyorum. ya sizler varmı acaba yazında bizde bilelim.
    Hepinize Saygılar.
    Konu conker tarafından (24-10-2009 Saat 00:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı conker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hasan kardeş hiç canını sıkma sen. resmin bütününe bakmak lazım.
    Her türk gibi bayrağımıza saygı göstermiş ve bu olayı bu kadar büyültmemek lazım.
    Eğer ak parti kıbrıs türktür bölünmez deyip çözüm yolunda hiç bir şey yapmasaydı,
    güneydoğuda çözüm yerine ergenekon gibi illegal yapılar oluşturup faili meçhul cinayetler işleseydi,
    (Her gün vatan evlatlarının ölmesi dahamı iyi, ama çözüm önerisi olmayanlar için bu daha iyi herhalde, muhalefetten bir çözüm önerisi duydunuzmu! tenkitten başka...)
    ermenilere ölüm deyip barış yolunda adımlar atmasaydı.
    (Etrafımızda düşman ülkelerle çevrilmiş bir dünyada yaşamak bazıları için daha mantıklı herhalde.)
    Devletin ekonomisini düzeltmeyip diğer hükümetler gibi bankaları hortumlasaydı,
    Hastalanıp sigorta kuyruklarda tedavi olup ilaç almak içingünlerce kuyrukta bekleseydik,
    İnan burdaki bu tür olaylara vatan millet edebiyatı ile bakan kişilere daha iyi yaranırdı.
    Bende yazılanlara bakıyorumda kişilerin milli hislerini öne çıkaran yazılar.
    Ben olaylara başka bir pencereden bakıyorum.
    Düne kadar bize düşman olan suriye ile bu gün ilişkilerimiz o kadar iyi bir düzeydeki aramızda vizeyi bile kaldırdık,
    İran ile iyi ilişkiler içerisindeyiz, Irak ile aramızdaki düşmanlıkları kaldırıp çok iyi ilişkiler kurma yolundayız, yukarıda azerbaycan ve gürcüstan ile zaten iyi ilişkiler içerisindeyiz. (Ama bazıları popilist politikalar uğruna bu ilişkiyi bozmak için ne mümkünse yapıyor)
    geriye bir ermenistan kalıyor. Ondada bazı adımlar atılıyor. Düşünün bakalım bu dairenin içinde kimler var, türkiye istemese orda yaşamak mümkünmü. hiç sanmıyorum. zaten kuyumuzu kazmaya hazır bu ülkelerle iyi ilişki kuramazsak sorunlarımızı nasıl hallederiz.
    ülkeler ileriye dönük politikalarla yönetilir, vatan millet edebiyatı ile değil. dış politika akıl ister çözüm ister, Bunca sene gelen hükümetler sorarım sizlere deve kuşu gibi kafalarını kuma gömüp çözümsüzlüğü çözüm gibi gösterdiler. neyi hallettiler. kocaman bir hiç! bolca düşman ülkeler yaratmaktan başka.
    ben ak parti hükümetinin bu politikalarını beyeniyorum ve onaylıyorum.
    Bazı hatalarıda olmuş olabilir ne zaman ak partiden ülkemi daha iyi yönetecek bir siyasi parti gelir onu desteklerim. ben başka bir siyası kuruluş göremiyorum. ya sizler varmı acaba yazında bizde bilelim.
    Hepinize Saygılar.
    dostum eline diline sağlık cok güzel anlatmışında. burda senin dediklerini anlıcak kimse görmedim. bunlarada bulurlar bi kulp önemli olan muhaliflik. nerden mi biliyorum ta en başından beri ben anlatıyomda millet dediğm dedik caldığım düdük havasında dışa kapalı ne bilgi alımı var nede işe olur tarafından bakmak işleri akpartiyi kötülemek olsunda nası olursa olsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana bak arkadaşım ağzından çıkanı kulağın duysun ne demek burada yazılanları anlıyacak kimse yok.Kendini çokmu akıllı zannediyorsun.Burada belli bir zümrenin çığırtkanlığını yapma.Bu forum x veya z partisinin yayın organı değil.Eğer siyaset yapacaksan burası siyaset yapılacak bir forum değil.Yaptığın yorumlarla konuları kişiselleştirme.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herhalde Kıbrısı baban kurtardı şerefsiz yunanın elinden.Bu zamana kadar yapılanları bırak at gözlüğüyle görmeyi,görmek için zahmet edip arkanı bile dönmemişsin yazık sana.akp liboşları kıbrıs için ne yaptı sanıyorsun.Koskoca bir hiç.kazanan kim kıbrıs rum kesimi,ne kazandı bizim limanlarımızı serbestçe kullanmayı.Sen niye bunları yazmadın?görmedin çünkü arkana bakmayı bilmiyorsun.

bana laf kalabalığı yapmayın ne istiyosunuz onu söyleyin.bu serefsizlirn dağda kalıp askerimize polisimize vatandaşlarımıza 20 kusur senedir yaptıkları gibi kahbece kursun sıkmasınımı istiyosunuz..bilmem kaç yıldır yapılan silahlı mücadelede ne kazandık.sehit gazi haberi bittimi her yıl harcanan onca mıyarlarda dolarlarda azalamamı oldu her sene aynı düzen devam etti hep haberler söyleydi askerimizi sehit verdik bilmem kaç ölü terörist ele geçti ve hiç bitmeyen aynı haberler. biz naptık cenazelerimizde sehitler ölmez vatan bölünmez diye slogan attık bu olayları kınıyoruz diye laf kalabalığı yaptık. bir arpa boyu ilerleyemedik.
    yapılamaya calışılan bunları dağdan indirip bize kahbece saldırmaktansa karşımıza alacaz ne istiyonuz derdiniz ne diyip sözde davalarından siyasetle vaz geçirmektir.yurt dışında öle çalışmalar yapmışlar ki tum dunyanın gözünde Türkiye nerdeyse haksız durumda.
    ama siz bu olmaz bilmem kaç senedir silahlı mucadele ile bitmemiş belayı böle gelmiş böle gitsin sehit gazi haberlerine biz razıyız diyosanız bişey diyeceğim yok.
    karşılamada yaşananlar tabiki kabul edilir bişey değil. zaten buna gereken tepki başbakan tarafından verilmiştir..ha serbest bırakılma durumu buda anayasada bulunan pişmanlık yasasının sonuçunda olan seyler.buna bişey diceğim yok bence de gereken ceza verilmeli.
    sunuda unutmayın cumhur başkanı Ahmet necdet SEZER dönemindede kendi insiyatifini kullanıp 300 kusur teröristi af etmiştir.
    akp nin ilk başa geldiği zamanları hatırla o zamandan bu zamana pkk ile zamanında adam gibi mücadele edildimi.akp pkkyı yok olarak göstermek için elinden geleni yaptı.bu arada ülke içinde önüne gelenle kavga edip sindirmekle uğraştı.ama pkk ile uğraşmadı.sadece 22 temmuz seçimlerine hazırlanacağım diye teskereyi geç bırakması yüzünden 50 küsür şehit verdik.bitme noktasına gelen pkk için ordumuza gerekli desteği vermedi.sadece dağda şerefsizlerle çatışan şanlı askerlerimizi ergenekon olayının içine itmekle elinden geldiğince uğraştı.SEZER mahkeme görmüş teröristleri affetmiş.Doğruluğu tartışılır.Peki senin savunduğun akp liboşları kimi nasıl affetti.duyamadım biraz yüksek sesle söyle.Neyse ben söyleyeyim şu andan itibaren pkk meşrulaşmıştır.dağdaki bütün teröristler yurda girse Allahın bir kulu birşey yapamaz.(akp ve yandaşları)sanki tüccarlık yapıyorsunuzda "zararın neresinden dönersek kardır" mantığıyla bundan sonra kan dökülmeyecek edebiyatı yapıyorsunuz.Gerekirse kanımızda dökülür hiç önemli değil.Bizim tarihimiz böyle birşeyi yazmamıştır.30000 küsür evladımızın katilleri şerefsizler ellerinde silahlarla biz teslim oluyoruz demedikten sonra Türkiye kaybetmeye mahkumdur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kadar musade yeter!Konu kapatılmıştır.Sebebini merak edenler kuralların 14. maddesini okusunlar.

Konu siyasi içerikli ise kapatılacak mesajlarda var ise mesajlar silinecek,gerekli yaptırımlar uygulanacaktır.

Siyaset yüzünden birçok kişi birbirinin kalbini kırıyor burası paylaşım formu siyaset meydanı değil.!!!!

Sayfa 8/8 İlkİlk 12345678

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri