REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
35 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D-Smart artık tamamen ücretli...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D-Smart artık tamamen ücretli...

D-Smart artık tamamen ücretli...
    D-Smart artık tamamen ücretli olacak. Yeni başlayan Giriş Paketi uygulamasıyla beraber D-Smart uydu alıcısına sahip olup, extra paketlerden birini almadan izlenebilen kanallar da ücretli hale getirildi. D-Smart'ın web sitesinde D-Smart uydu alıcısyla birlikte Giriş Paketi kanalları 1 yıl ücretsiz deniyor. Bu Giriş Paketi sisteminin eski üyeleri kapsayıp kapsamadığını ise bilmiyorum. Bundan böyle Movie Smart, D-Yeşilçam, PembeSmart, Eurosport, Fashion TV, Dream TV, Dream Turk, D-Max, CNN Int, Discovery Channel, Animal Planet ve D Çocuk kanalları da ücrete tabii olacak.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben böyle bişi daha sonra bekliyordum ama erken olmuş daha çok müşteri çekip öyle paralı olurlar sanmıştım ama yanıldım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi buyurun buradan yakın
    böyle bir mantık olamaz
    milleti usul usul çekip böyle tıkadılar yazıkki ne yazık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

makineyi gördükçe nasıl böyle bir enayilik yaptımda aldım diye kendi kendime soruyorum Allah büyük en güzel cevabı verdi 3,750 milyarla verdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kullukcu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    makineyi gördükçe nasıl böyle bir enayilik yaptımda aldım diye kendi kendime soruyorum Allah büyük en güzel cevabı verdi 3,750 milyarla verdi
    istedikelri kadar ceza yazsalar hikaye nasıl olsa ödemeyecek ama bu d-smart olayı hakikaten kazık oldu başlamadan çok uyarılar yapıldı ama ne dinleyen ne anlayan oldu demekki millette para çok
    selmaetle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kullukcu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işte o parayı milletten çıkarmaya uğraşıyorlar;ne kadar sövüşlersem o kadar kar mantığı ile.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben de babama nolur alalım diyodum babamda olum bunlar 1 seneye kalmaz kanalları şifrelerler dedi dedikleri çıktı iyiki almamışız ben şimdi alanlara acıyorum o makineyi at gitsin çöpe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk alanlar ücretsiz izlemye devam edecek....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Burada cıyak cıyak bağıran d smartı savunan digital necati'lerin sesi kesildi hiç birisinin artık sesi çıkmıyor nedense.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Burada cıyak cıyak bağıran d smartı savunan digital necati'lerin sesi kesildi hiç birisinin artık sesi çıkmıyor nedense.
    evet dijital necetiden bir reklam sizlere

[YOUTUBE]glkrlDLBofY[/YOUTUBE]

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri