yakında dogan holdik gidecek gibi
yakında dogan holdik gidecek gibi
şimdi 2.el dsmart alsak bizde ucrestsiz izlemeye devam edecekmiyiz hiç bir ucret ödemeden .aktivasyon yapılıyor 2. elde acaba ucret isterlermi bide 2008 çıkışlı cihazlada 24 kanal acık 2. el alsak hala aktif olacakmı 24 kanal
:46:Yine bi aydın doğan klasiği...hani bütün kanallar ücretsiz olacaktı,kesinlikle para alınmayacaktı...Milleti kandırarak para kazanmaya çalışıyorlar....:46:
bende ticari d smart aldım. HD makina 1260 tl. daha yeniden yenileme ücreti 1950 tl. oldu . Böyle giderse sürem dolunca bende iade edeceğim. Bu insanlara iyilik yaramıyor.
almadım almıyorum kusura bakmayın alanlar da işte düşündüğünüzden.aydın doğan ın herşeyi kötü
bu ilk değil arkadaşlar sansui free tv yi ne çabuk unuttu bizim insanımız.
al bı D-smart kendini şımart bu forumda dilimiz döndüğünce bayii olmamıza rağmen
çok uyarıda bulunduk alacak arkadaşları ama dinleyen kim biz yani ülkemizde başımıza gelmeden anlayamıyoruz malesef gerçek bu...
Konu f47xfenerli tarafından (23-12-2009 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.
vay benim memleketlim..yönetici sıfatıdınaki herkes kazıklamaya başladı...il cine5 olayı,daha sonra stardigital olayı,sonra digitürk ve şimdide d smart. milletin evi decoder çöplüğüne döndü. evet ilk d smart alnlar bir çok kanalı ücretsiz seyredecek ( ama nereye kadar o şüpheli) yeni alanlar ise içinde birtek discover belgesel kanalı olan ve 7 ayrı işe yaramayan kanalla ayda 11.90tl.kanal sayısı arttıkca fiyatta artıyor ..yeni alacak olanlar iyi kazıklanmalar diliyorum..bunlara vereceğiniz parayla sınırsız internet alın her şeyi bedeva izleyin hatta maçları bile ...bırakın smartı mımartı arkadaşlar ..nitekim biz gariban milletiz bu yahudilerin bizleri söğüşlemesine izin vermeyin arkadaşalar kimse almasın pişman olursunuz ...ben bu gün almaya gittim vazgeçtim...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri