[YOUTUBE]NH0hbSQTXiw[/YOUTUBE]
işte bu reklamlarla çıktılar şimdide milleti soyuyorlar bende alacaktım ama vazgeçmiştim iyikide vazgeçmişim
Konu Hikmet™ tarafından (22-12-2009 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir.
son reklamda ne diyo aldığın koşullar ne ise sonrada o gördük o koşulları bu arada paylaşım için sağol rekalmalr güzelmiş![]()
cihazı aldığında hangi kanalları şifresiz seyrediyorsan o kanalları şifresiz seyretmeye devam edeceksin eski aboneler için böyle. sözleşmesinde öyle diyor.
dspordaki maçlar eski abonelere kapalı değilki zaten dava açmana gerek kalamdı bak
evet arkadaşlar burada bilen de yazıyor bilmeyen yazıyor ben eski aboneyim aldığım da hangi kanallar açıksa şimdi de o kanalları seyrediyorum.burada yetkili biri bir açıklama yapsında şu ortalıkta boş beleş yazanlarda sussunlar.ben discoveryler almıştım ve hala onları hiçbir ücret ödemeden seyrediyorum.
Bu forumdaki arkadaşlardan bir ricam olacak.Ne olur d-smart kullanmayan arkadaşlar bilmedikleri şey hakkında yorum yapmasınlar.Ben d-smart kullanmaya 2008 yılının şubat ayından itibaren kullanmaya başladım.Evimizde bir tane uydu alıcısı vardı bende kendi odama uydu alacaktım.Madem uydu alıcam normal uydu 150-160 tl arası bir şeydi.D-Smart cihazı 275 tl idi.Bende 100 tl fazla vereyim d-smart alayım dedim.Sözleşmemde aynen şöyle yazıyor.Kullanıcı cihazı aldığından itibaren mevcut bütün açık kanalları hiçbir ücret ödemeden izlemeye devam edecektir.D-smartın ileride ücretli kanalları olacaktır.Fakat bu kanalları alıp almamak tamamen kullanıcının isteğine bağlıdır.Ben burada d-smartın avukatı falan değilim yanlış anlaşılmasın.Yazı çok uzun oldu 2.mesajda devam edeceğim.
Arkadaşlar diyecekki hangi kanalları ücretsiz izliyorsun hemen yazayım.(Moviesmart,Comedysmart,FX,Pembesmart,Dyeşilçam,Dmax,Discovery channel,Animal planet,Discovery Science,Discovery World,Discovery Travel&Living,Da Vinci Learning,Futbolsmart,Dspor,Eurosport,Cartoon Network,Dçocuk,Nickledeon,Kidsco,Luli,Dream Tv,Dreamtürk,Passion Tv) Bu kanallara 2008 yılının şubat ayından beri ücret ödemeden izliyorum.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri