REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: D-Smart artık tamamen ücretli...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Burada cıyak cıyak bağıran d smartı savunan digital necati'lerin sesi kesildi hiç birisinin artık sesi çıkmıyor nedense.
    evet dijital necetiden bir reklam sizlere

[YOUTUBE]glkrlDLBofY[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart işte buda bizde dansözlük yok dediği reklam

[YOUTUBE]NH0hbSQTXiw[/YOUTUBE]

işte bu reklamlarla çıktılar şimdide milleti soyuyorlar bende alacaktım ama vazgeçmiştim iyikide vazgeçmişim
    Konu Hikmet™ tarafından (22-12-2009 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son reklamda ne diyo aldığın koşullar ne ise sonrada o gördük o koşulları bu arada paylaşım için sağol rekalmalr güzelmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazı aldığında hangi kanalları şifresiz seyrediyorsan o kanalları şifresiz seyretmeye devam edeceksin eski aboneler için böyle. sözleşmesinde öyle diyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sercankolay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    son reklamda ne diyo aldığın koşullar ne ise sonrada o gördük o koşulları bu arada paylaşım için sağol rekalmalr güzelmiş
    evet çok güzel reklamlar bizde dansözlük yok
    Konu Hikmet™ tarafından (23-12-2009 Saat 13:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakanunlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazı aldığında hangi kanalları şifresiz seyrediyorsan o kanalları şifresiz seyretmeye devam edeceksin eski aboneler için böyle. sözleşmesinde öyle diyor.
    o halde, eski abonelerine de d spordaki maçları falan kapatamazlar. hakkımızı hukiki yoldan arayalım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dspordaki maçlar eski abonelere kapalı değilki zaten dava açmana gerek kalamdı bak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar burada bilen de yazıyor bilmeyen yazıyor ben eski aboneyim aldığım da hangi kanallar açıksa şimdi de o kanalları seyrediyorum.burada yetkili biri bir açıklama yapsında şu ortalıkta boş beleş yazanlarda sussunlar.ben discoveryler almıştım ve hala onları hiçbir ücret ödemeden seyrediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu forumdaki arkadaşlardan bir ricam olacak.Ne olur d-smart kullanmayan arkadaşlar bilmedikleri şey hakkında yorum yapmasınlar.Ben d-smart kullanmaya 2008 yılının şubat ayından itibaren kullanmaya başladım.Evimizde bir tane uydu alıcısı vardı bende kendi odama uydu alacaktım.Madem uydu alıcam normal uydu 150-160 tl arası bir şeydi.D-Smart cihazı 275 tl idi.Bende 100 tl fazla vereyim d-smart alayım dedim.Sözleşmemde aynen şöyle yazıyor.Kullanıcı cihazı aldığından itibaren mevcut bütün açık kanalları hiçbir ücret ödemeden izlemeye devam edecektir.D-smartın ileride ücretli kanalları olacaktır.Fakat bu kanalları alıp almamak tamamen kullanıcının isteğine bağlıdır.Ben burada d-smartın avukatı falan değilim yanlış anlaşılmasın.Yazı çok uzun oldu 2.mesajda devam edeceğim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar diyecekki hangi kanalları ücretsiz izliyorsun hemen yazayım.(Moviesmart,Comedysmart,FX,Pembesmart,Dyeşilçam,Dmax,Discovery channel,Animal planet,Discovery Science,Discovery World,Discovery Travel&Living,Da Vinci Learning,Futbolsmart,Dspor,Eurosport,Cartoon Network,Dçocuk,Nickledeon,Kidsco,Luli,Dream Tv,Dreamtürk,Passion Tv) Bu kanallara 2008 yılının şubat ayından beri ücret ödemeden izliyorum.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri