REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
35 sonuçtan 31 ile 35 arası

Konu: D-Smart artık tamamen ücretli...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bi şey daha D-Smart locada bir film 5 tl 2 aylık loca paket 20 tl.Bir film 2 tl geliyor.D-smartta bir filmi hem açtırdığın gün hemde ertesi gün izliyorsun.Digitürk te sadece 1 seans açılıyor ve film ücreti 5 tl karar sizin.Benim d-smart locada paralı izlediğim film sayısı 5.geçmez.Ancak bedava izlediğim 1 Ay ilk aldığım ay,internetim olduğu için 3 ay bedava hakkım var.Milliyet,posta gibi gazetelerden defalarca bedava film izledim.Digitürk böyle promosyonlar yapmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım teşekkürler ben de bunu anlatmaya çalışmıştım.sen de çok güzel izah etmişsin.o kadar provake ediliyor ki sanki herkesten para alınıyormuş gibi anlatılıyor.ben discovery ,eurosport, dspor,eurofutbol.... kanalları seyrediyorum.bana birisi söylesin türkiye de 4 tane discovery kanalı,animal planet,da vinci,eurosport kanallarını ücretsiz seyrettirebilecek bir yöntem yada platform var mı? şu anda ücretli olabilir beni bağlamıyor.ama adamlar ozaman da bas bas bağırıyorlardı sen aldığında neleri seyrediyorsun daha sonrada onlar ücretsiz olacak diyorlardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sabo1978 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım teşekkürler ben de bunu anlatmaya çalışmıştım.sen de çok güzel izah etmişsin.o kadar provake ediliyor ki sanki herkesten para alınıyormuş gibi anlatılıyor.ben discovery ,eurosport, dspor,eurofutbol.... kanalları seyrediyorum.bana birisi söylesin türkiye de 4 tane discovery kanalı,animal planet,da vinci,eurosport kanallarını ücretsiz seyrettirebilecek bir yöntem yada platform var mı? şu anda ücretli olabilir beni bağlamıyor.ama adamlar ozaman da bas bas bağırıyorlardı sen aldığında neleri seyrediyorsun daha sonrada onlar ücretsiz olacak diyorlardı.
    ücretsiz izlettirecek yöntemler var tabikide

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğrudur belkide vardır ben bunları bilmiyorum.ben bu kanalları hem ücretsiz izliyorum hem de türkçe izliyorum.adamların o zaman dediği beni bağlıyor.benden de hiçbirşey isteyen yok.şimdi kaça satıyorlarmış, hangi yöntemle satıyorlarmış,hangi paketler varmış kusura bakmayın beni ilgilendirmiyor.birde burda bilmeden atıp tutanları da ilgilendirmiyor.bence sadece parayı verip seyredenleri ilgilendiriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyse yaa alan memnun satan memnun

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri