Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: İstediğim her şeye sahibim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İstediğim her şeye sahibim

İstediğim her şeye sahibim

Karı koca 100 km hızla gidiyorlarmış. Arabayı adam kullanıyormuş ve karısı birden "Hayatım" demiş... "Seninle 15 yıl boyunca güzel bir beraberlik yaşadık. Ama ben artık boşanmak istiyorum." Adam sesini çıkarmamış ama hızı 110 'a çıkarmış. Karısı " Neden diye soracağını biliyorum.. Bunu nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum ama arkadaşın Joe ile birlikte birkaç aydır beraberiz.." Adam yine ses çıkarmadan hızı 120' ye çıkarmış. Kadın devam etmiş.." Evi ben istiyorum " Artık 130'la gidiyorlarmış... Kadın "Ayrıca..." demiş.. " Bütün çeklerini , kredi kartlarını, arabayı da istiyorum.." Ve adam hızı 140'a çıkarmış.. Hala sesini çıkarmadan.. Kadın sormuş: Hiçbirşey söylemeyecek misin? Sen hiçbir sey istemiyor musun? Adam 160' a çıkmış ve cevaplamış: " Hayır ..Ben ihtiyacım olan herşeye sahibim.. " Karısı şaşırmış.." Öyle mi? Nedir o??" Ve araba karşıdaki duvara saatte 160 kilometre hızla çarpmadan once adam cevap vermiş: " Airbag bende! ..."

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

He he he...Ben olsaydım o hızda arabadan aşağı kadını atardım...vee 24 yılıda yerdim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
    He he he...Ben olsaydım o hızda arabadan aşağı kadını atardım...vee 24 yılıda yerdim...
    düşüncelerine sonsuz saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekten çok hoş....teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel ellerine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla herhalde kadın kafayı yemiş bu kadarda üstün gidilmezki bir insanın.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri