Vodafone Beni Ara Servisi
Vodafone Beni Ara, Vodafone abonelerinin kendilerini geri arayabileceðini düþündükleri kiþilere ‘Beni Ara‘ içerikli ücretsiz standart bir mesaj göndermelerini saðlayan bir servistir.

Servis Kullanýmý
Cep telefonunuzun ekranýnda *149*05XXXXXXXXX# tuþlayýp, arama tuþuna basarak kolayca “Beni Ara” mesajý gönderebilirsiniz.
  • Vodafone Beni Ara mesajlarýný almak istemiyorsanýz cep telefonunuzun ekranýnda *149*0# tuþlayýp arama tuþuna basarak Vodafone Beni Ara mesajýný bloklayabilirsiniz.
  • Tekrar açmak için cep telefonunuzun ekranýnda *149*1# tuþlayýp arama tuþuna basarak bloklamýþ olduðunuz Vodafone Beni Ara mesaj alýmýný yeniden aktif duruma getirebilirsiniz.
Beni Ara Servisi Hakkýnda Sýk Sorulan Sorular
Beni Ara Servisi Nedir?
Vodafone Beni Ara, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. abonelerinin kendilerini geri arayabileceðini düþündükleri kiþilere “Beni Ara” içerikli ücretsiz standart bir mesaj göndermelerini saðlayan bir servistir. Vodafone aboneleri bu servisi USSD (kolay arama) üzerinden kullanabilirler.
Beni Ara servisini nasýl kullanabilirim?
Cep telefonunuzun ekranýnda *149*5XXXXXXXXX# tuþlayýp arama tuþuna basarak kolayca “Beni Ara” mesajý gönderebilirsiniz.
Beni Ara Servisi için abonelik gerekiyor mu?
Hayýr. Beni Ara servisinden faydalanmak için abone olmanýza gerek yoktur.
Beni Ara mesajlarýný sadece Vodafone abonelerine mi gönderebilirim?
Hayýr, Beni Ara mesajlarýnýzý Vodafone abonelerine gönderebileceðiniz gibi yurtiçindeki diðer operatör abonelerine de gönderebilirsiniz.
Bir gün içinde en fazla kaç adet Beni Ara mesajý gönderebilirim?
Bir gün içinde en fazla 5 adet Beni Ara mesajý gönderebilirsiniz. Gün içinde kullanýlmayan Beni Ara mesaj haklarýnýz ertesi güne devretmez.
Beni Ara mesajý gönderemiyorum. Neden olabilir?
Bunun birkaç sebebi olabilir:
Günlük Beni Ara mesajý gönderme limitinizi (5 adet) doldurmuþ olabilirsiniz. Bu durumda Beni Ara mesajý atmak için ertesi günü beklemeniz gerekmektedir.
Beni Ara mesajý göndermek istediðiniz kiþi, Beni Ara mesaj alýmlarýný engellemiþ olabilir. Dolayýsýyla bu kiþiye Beni Ara mesajý gönderemezsiniz fakat dilediðiniz herhangi baþka bir Vodafone abonesine veya diðer Operatör abonelerine Beni Ara mesajý gönderebilirsiniz.
Hattýnýz, kontör yüklemediðinizden dolayý çaðrý ve mesaj almaya kapatýlmýþ olabilir. Bu durumda, çaðrý ve mesaj alamayacaðýnýzdan dolayý Beni Ara mesajý gönderemezsiniz. 20 kontör yüklediðiniz takdirde, hattýnýz çaðrý ve mesaj almaya açýlýr ve Beni Ara servisinden yararlanabilirsiniz.
Beni Ara servisi için ne kadar ücret ödeyeceðim?
Beni Ara mesajý göndermek tamamen ücretsizdir. Gerek Vodafone abonelerine ve gerekse diðer operatör abonelerine ücretsiz olarak Beni Ara mesajý gönderebilirsiniz.
Beni geri arayanlar ücretlendirilir mi?
Evet. Sizi geri arayan aboneler, kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilmeye devam edecektir. Bunun dýþýnda baþka hiçbir ücret ödemeyeceklerdir.
Beni Ara mesajý almak istemiyorum. Bunun için ne yapmalýyým?
Eðer Vodafone abonesi iseniz, dileðiniz zamanlarda Beni Ara mesajý alýmýný geçici olarak kapatýp daha sonra tekrar açabilirsiniz. Bu özellik sayesinde, diðer Vodafone abonelerinin size “Beni Ara” mesajý göndermeleri engellenir.
“Beni Ara” mesaj alýmlarýný kapatmak için *149*0# tuþlayabilirsiniz.
“Beni Ara” mesaj alýmlarýný tekrar açmak için *149*1# tuþlayabilirsiniz.
Baþka bir operatör abonesiyim. Vodafone Beni Ara Servisinden gelen mesajlarý almak istemiyorum. Ne yapmalýyým?
Diðer operatör aboneleri de diledikleri zamanlarda Beni Ara mesajý alýmýný geçici olarak kapatýp daha sonra tekrar açabilirler.
“Beni Ara” mesaj alýmlarýný kapatmak için KAPAT yazýp 05463050000 Vodafone numarasýna mesaj atýlmalýdýr
“Beni Ara” mesaj alýmlarýný tekrar açmak için AC yazýp 05463050000 Vodafone numarasýna mesaj atýlmalýdýr.
Sadece belirli bir numaradan gelen Beni Ara mesajlarýný bloke edebilir miyim?
Evet. Sadece Vodafone aboneleri belirli bir numaradan gelen Beni Ara mesajlarýný engelleyebilir. Vodafone abonesi olarak istediðiniz numarayý bloke etmek için *149*2*5XXXXXXXXX# tuþlayabilirsiniz. Engellediðiniz numaralarý *149*3*5XXXXXXX# tuþlayarak bloke listesinden çýkartabilirsiniz.
En fazla 10 adet numarayý bloke edebilirsiniz. Bu sayýdan sonra, yeni bir numara bloke etmek için, bloke listesinden bir numara çýkarmanýz gerekmektedir.
Servisi kimler kullanabilir?
Servisi tüm Vodafone Türkiye aboneleri (faturalý ya da ön ödemeli fark etmeksizin) kullanabilir. Beni Ara mesajý gönderebilmek için hattýnýzýn çaðrý ve mesaj almaya kapatýlmamýþ olmasý yeterlidir. Beni Ara mesajý gönderimlerini ise Vodafone Türkiye ve diðer operatörlerin abonelerine yapabilirsiniz.
Beni Ara mesajýný sadece þu an için mi gönderebilirim?
Hayýr. Beni Ara mesajýný istediðiniz zamanda istediðiniz kiþiye ulaþacak þekilde ileri tarihli olarak gönderebilirsiniz.
Ýleri tarihli Beni Ara mesajý göndermek için:
*149*5XXXXXXXXX*Tarih(GGAAYY)*Saat(SSDD – 24 saat)# tuþlayýnýz
Ben yurtdýþýndayken Beni Ara mesajý gönderebilir miyim?
Evet. Yurtdýþýnda olsanýz bile Beni Ara servisinden yararlanabilirsiniz. Ancak bunun için bulunduðunuz ülkedeki teknik altyapýnýn *149* fonksiyonunu desteklemesi gerekmektedir.
Yurtdýþýndaki birisine Beni Ara mesajý gönderebilir miyim?
Eðer Beni Ara mesajý göndereceðiniz kiþi Vodafone Türkiye veya Türkiye’deki diðer operatörlerin abonesi ise, kendisine Beni Ara mesajý gönderebilirsiniz.
USSD ile yapabileceðim baþlýca iþlemleri özetler misiniz?
Beni Ara mesaj alýmlarýný KAPATMAK için:
*149*0# tuþlayýnýz.
Beni Ara mesaj alýmlarýný AÇMAK için:
*149*1# tuþlayýnýz.
BELÝRLÝ BÝR NUMARADAN GELEN Beni Ara mesajlarýný KAPATMAK için:
*149*2*5XXXXXXXXX# tuþlayýnýz.
BELÝRLÝ BÝR NUMARADAN GELEN Beni Ara mesajlarýný AÇMAK için:
*149*3*5XXXXXXXXX# tuþlayýnýz.
ÝLERÝ TARÝHLÝ Beni Ara mesajý göndermek için:
*149*5XXXXXXXXX*Tarih(GGAAYY)*Saat(SSDD – 24 saat)# tuþlayýnýz.