REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
61 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Telekom Numarasından artık telefonun kime ait oldugunu hemen oğrenin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar dosya da vürüsvar dikkat!!!!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

trojen var yani virüs yükledikten sonra hiç birşey olmaz fakat bilgisayarınıza istedikleri an baglana bilirler ben böyle biliyorum;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bendede aynı virüs var sakın yüklemeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar korkacak birşey yok online calışan bir program oldugu için bazı virüs programları trojen veya virüs gibi dosyalar algılayabiliyor keyif sizin isteyen yüklesin istemeyen yüklemesin ben de bir sorun yok

saygılar

yok ustam bunlar sana güvenmiyosa vede bi co admine güvenmiyorsa yapacakları birşey yok.o zaman bu forumda paylaşma olmasın.admin sizin kötülüğünüzü istemez arkadaşlar.sizin antivürüs sapıtmış admin bende sorun yok diyorsa yoktur.daha ne varda virüs var virüs var diyorsunuz.sankim görende aids var kaçın diyorlar anlıcak.sonuç olarak isteyen yükler üstemeyen yüklemez.burda sırf post sayısnız artsın die 247898790 kişinin antivirüsünün yanlış alarmını burda belirtmesine gerek yok değilmi admin ustam.

saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok ustam bunlar sana güvenmiyosa vede bi co admine güvenmiyorsa yapacakları birşey yok.o zaman bu forumda paylaşma olmasın.admin sizin kötülüğünüzü istemez arkadaşlar.sizin antivürüs sapıtmış admin bende sorun yok diyorsa yoktur.daha ne varda virüs var virüs var diyorsunuz.sankim görende aids var kaçın diyorlar anlıcak.sonuç olarak isteyen yükler üstemeyen yüklemez.burda sırf post sayısnız artsın die 247898790 kişinin antivirüsünün yanlış alarmını burda belirtmesine gerek yok değilmi admin ustam.

saygılarımla...
    arkadaşım ne yani yalanmı söyleyelim virüs tarama programı var diyor.yukarda resmide var.bir program için dosyalarımızı tehlikeye atmaya değermi.ayrıca kimse admine güvenmiyorum demediki bunu nerden uydurdun.elbette admin kimsenin zarar görmesini istemez. ama sendeki bu admin savunma aşkını ben anlayamadım:49:
    iyi geceler saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ellerine saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar link nerede ben görmedimde bizde nidirek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Telekom Numarasından artık telefonun kime ait oldugunu hemen oğrenin
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm dostum link ölmüş bi tazelesen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah rahmet eylesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üyelik problemlerine bağlanıyo burası

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri