Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: forum amaçları değişmişmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart forum amaçları değişmişmi?

arkadaşlar eskiden foruma elektronikle ilgili bir soru yazıldığında cevap yazılırdı bakıyorum forumumuzda elektronikten uzaklaşıyor belki onlarada gerek var am asıl amaç bilgi paylaşımı ve yardımlaşma olduğunu sanıyordum gereksiz konulara cevap veriliyor ama elektronikle ilgili sorunlara kimse cevap vermiyor supersatforum içeriği değiştiyse bilelim sorunlarımızı yazmayalım başka forumlarda arayalım cevaplarımızı saygılar
    .:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

soru neydi acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer elimizden gelen bir şey ise seve seve yardım ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumun amacı degişmedide şu oldu uydu forum siteleri yeni yazılımlar cıkmayınca yeni kodlar gelmeyince çöküşe geçti tum siteler için diyorum bizde dahil bir sekilde bazı seylerin cıkması beklenemez ki bizde zaten yenilikçi forumuz zamana ayak uydurduk diyebiliriz(Yeni bölümler actık) online ve uye sayısında azalma olmadı hatta fazla uye gelmeye başladı sadece bir katagoride gitmek yanlış oluyor

Ayrıca soru sormamamışsınız içinizdeki düşünen daha sistem cıkmadı
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hamdi6745 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Slm arkadaşlar vestel 11ak16a-2 tv var elimde açılmıyor
    Alıntı hamdi6745 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    önde kırmızı led yanıyor fakat açılmıyor
    150 volt çıkmıyor fakat hafıza kartını çıkararınca 150volt geliyor fakat yüksek voltaj yine yok yardımcı olursanız sevinirim sorun nedir bilgisi olan varmı.şimdiden teşekür ederim.

Sanırım arkadaşın sorunu bundan ibaret

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca konu vestel tamir bölmüne açmışınız uygun bölüme taşınmıştır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri