REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Cabbari'den son Haberler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cabbari'den son Haberler

Arkadaşlar son zamanlarda cabbariyi dükkanda göremiyordum bu gün tesadüfen elinde bir süpürge ve temizlik malzemeleri ilehızla eve doğru giderken gördüm cabbariyi yav nerelerdesin gözükmüyosun nolsunbe abi evde temizlik birtürlü bitmiyor oyüzden yoktum baya yoğunum dedi eve bi hışımla eve doğru gitti.
    Arkadaşlar ben size bir şey diyeyimmi evlenmeden bu böyle olursa evlendikten sonra na mümkün bu cabbariyi göremeyiz.Saygılar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vay Cabbari vay...Yok şöyle kazağım yok böyle osmanlıyım falan diyordu...ehhh elin kızı işte adamın gözünün yaşına bakmaz...Bir fotoğrafını çekip koyun şuraya...herkes görsün...mintax la canım mintax la...ha ha ha...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muzo Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar son zamanlarda cabbariyi dükkanda göremiyordum bu gün tesadüfen elinde bir süpürge ve temizlik malzemeleri ilehızla eve doğru giderken gördüm cabbariyi yav nerelerdesin gözükmüyosun nolsunbe abi evde temizlik birtürlü bitmiyor oyüzden yoktum baya yoğunum dedi eve bi hışımla eve doğru gitti.
    Arkadaşlar ben size bir şey diyeyimmi evlenmeden bu böyle olursa evlendikten sonra na mümkün bu cabbariyi göremeyiz.Saygılar.
    yok be abi sen cabbariyi bilmessin onun planı köprüyü geçinceyekadardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
    Vay Cabbari vay...Yok şöyle kazağım yok böyle osmanlıyım falan diyordu...ehhh elin kızı işte adamın gözünün yaşına bakmaz...Bir fotoğrafını çekip koyun şuraya...herkes görsün...mintax la canım mintax la...ha ha ha...
    Bakmayın siz onun öyle konuştuğuna hanımı bırakın bir şey demeyi şöyle bir sert baksın cabbari aynen iptal.
    hiç merak etmeyin yakında fotoğraflarını da yayınlarım Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı
    yok be abi sen cabbariyi bilmessin onun planı köprüyü geçinceyekadardır
    ama o köprü baya uzuna benziyor biraz zor geçer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum sana katılıyorum geçen gün banada denk geldi oturuyoruz telefon çaldı adam hazırola geçti ne oldu demeye kalmadı anladım komutan arıyormuş adamın hali ne olacak bende bilmiyorum acıyorum adama yaw banada sizin dediğiniz gibi şöyle kazağım böyle kazağım diyordu adam daha süveter olamamış. :smiles10 Valla ne diyelim Allah yardımcısı olsun yenge merdaneyi hazırlamış galiba :10_1_117

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ee olacak o kadar gülü seven dikenine katlanır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önemli açıklama!!!
    bu tarz haberlerle sevgili uyelerin akıllarını karıştıran bazı arkadaşları buradan esefle kınıyorum..
    muzo denilen adamın bazı durumlarını bana anlattırmayın bütün dünyaya reklam etmek istemiyorum..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili cabbari "muzo denilen adamın bazı durumlarını bana anlattırmayın" diyorsunuz bu bazııı durumları sevgili üyelerimizinde bilmesi gerekir...önemli açıklamalar bekliyoruz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
    önemli açıklama!!!
    bu tarz haberlerle sevgili uyelerin akıllarını karıştıran bazı arkadaşları buradan esefle kınıyorum..
    muzo denilen adamın bazı durumlarını bana anlattırmayın bütün dünyaya reklam etmek istemiyorum..
    selametle..
    anlat kardeş bizim kimseden korkumuz yokki ayrıca biz senin gibi hanımdan ödümüz sıtmazki

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri