ustam eğer ders kitaplarındaki haritalar ve eğitim konuları kurtlar vadisine göre işleniyorsa vay halimizeyanlış anlama ama ben bunla değilde tamamen incelenmeden ve araştırılmadan yapılmış bir m.eb lığının ihmali olduğunu düşünmekteyim!
Teşekkur: 0
ustam eğer ders kitaplarındaki haritalar ve eğitim konuları kurtlar vadisine göre işleniyorsa vay halimizeyanlış anlama ama ben bunla değilde tamamen incelenmeden ve araştırılmadan yapılmış bir m.eb lığının ihmali olduğunu düşünmekteyim!
Arkadaşlar, o harita o cdlerin içine kasıtlı konuldu. Çünkü benzer bir olayda bizzat başıma geldi. Seminer sonunda o seminerle ilgili bizlere birer cd verilmişti. O seminerle ilgisi olmayan tamamen bir siyasi konuda bu cdlerin içine monte edilmişti. Bir yanlışlık filan yok. Dün Dışişleri bakanı, yaptığı basın toplantısında "kukla devletçiğe", Irak merkezi yönetiminin tüm karşı çıkmalarına rağmen; elçilik/konsolosluk açılacağını açıkladı. Emir büyük yerlerden olunca milletin gazını almak için böyle atraksiyonlar yapılması gayet normal. İst. İl Milli Eğtim Md. de inceleme başlatıldığını açıkladı. Biz biliriz bu incelemelerden birşey çıkmaz. Çıkarsada bu şuç bir garibanın üzerine yıkılır ve en fazla yeri değiştirilir o kadar.
Saygılar.
Konu emmi tarafından (30-09-2009 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.
tamamen planlı halkın nabzını ölçüyolar tepkiler ne yönde diye böyle hata olmaz ilk okul talebesimi bu memurlar .....
bizde cocukları bir şey öğrensin diye onlara gönderiyoruz başka ülkeler gırgır geçer şimdi böyle giderse ünüversiteyi bitiren yabancı ülkelere göre ilkokul bitirmiş sayılır
Konu umuter tarafından (01-10-2009 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: DEVLETİN BİR BAKANINA SALAK DİYEMEZSİNİZ!! hata o cd yi kontrol etmeyen memurda
.......
Desene yavaş yavaş geri verdiklerimizi alıyoruz.
zaten bizim olan yerler yaygaraya gerk yok
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri