Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Musul ve Kerkük artık bizim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart saygılar!

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    normaldir geçen hafta kurtlar vadısıde toprakların genişlemisi lazım dıyordular
    ustam eğer ders kitaplarındaki haritalar ve eğitim konuları kurtlar vadisine göre işleniyorsa vay halimize yanlış anlama ama ben bunla değilde tamamen incelenmeden ve araştırılmadan yapılmış bir m.eb lığının ihmali olduğunu düşünmekteyim!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam eğer ders kitaplarındaki haritalar ve eğitim konuları kurtlar vadisine göre işleniyorsa vay halimize yanlış anlama ama ben bunla değilde tamamen incelenmeden ve araştırılmadan yapılmış bir m.eb lığının ihmali olduğunu düşünmekteyim!
    hiç bir şey tesadüf degildir bu israilin yeni planı çünkü türkiyenin hakim oldugu her yere israilde hakim olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, o harita o cdlerin içine kasıtlı konuldu. Çünkü benzer bir olayda bizzat başıma geldi. Seminer sonunda o seminerle ilgili bizlere birer cd verilmişti. O seminerle ilgisi olmayan tamamen bir siyasi konuda bu cdlerin içine monte edilmişti. Bir yanlışlık filan yok. Dün Dışişleri bakanı, yaptığı basın toplantısında "kukla devletçiğe", Irak merkezi yönetiminin tüm karşı çıkmalarına rağmen; elçilik/konsolosluk açılacağını açıkladı. Emir büyük yerlerden olunca milletin gazını almak için böyle atraksiyonlar yapılması gayet normal. İst. İl Milli Eğtim Md. de inceleme başlatıldığını açıkladı. Biz biliriz bu incelemelerden birşey çıkmaz. Çıkarsada bu şuç bir garibanın üzerine yıkılır ve en fazla yeri değiştirilir o kadar.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (30-09-2009 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamamen planlı halkın nabzını ölçüyolar tepkiler ne yönde diye böyle hata olmaz ilk okul talebesimi bu memurlar .....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizde cocukları bir şey öğrensin diye onlara gönderiyoruz başka ülkeler gırgır geçer şimdi böyle giderse ünüversiteyi bitiren yabancı ülkelere göre ilkokul bitirmiş sayılır
    Konu umuter tarafından (01-10-2009 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: DEVLETİN BİR BAKANINA SALAK DİYEMEZSİNİZ!! hata o cd yi kontrol etmeyen memurda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Desene yavaş yavaş geri verdiklerimizi alıyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Desene yavaş yavaş geri verdiklerimizi alıyoruz.
    aynen ustam bu hızla gidersek tekrar viyana kapılarına kadar dayanırız işe önce ders kitapları ile başlıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen ustam bu hızla gidersek tekrar viyana kapılarına kadar dayanırız işe önce ders kitapları ile başlıyoruz
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. arkadaşımızın imzasında yeterince gözler önünde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten bizim olan yerler yaygaraya gerk yok

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri