Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Musul ve Kerkük artık bizim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu harita bazıları için psikolojik bir terapi yöntemide olabilir yani tedavi amaçlı olabilir hani çocukları şeker ile sevindirme gibi olabilir ağlamamalari için..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ermeni senelerdir başkenti diye ilan ediyor biz acılım yapıyoruz kürtler kendi toprakları gösteriyor tık yok biz hemen suçlu bilmem ne durumuna düşürdük kendimizi ermeni kürt yapınca sorun yok ama biz yaptık mı en iyisi bizde ermeni ve kürt olalım bu suçluluk piskolojisinden kurtulmuş oluruz onlar neyaparsa haklı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mrbrown Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zaten bizim olan yerler yaygaraya gerk yok
    kimsenin yaygara yaptıpı yok zamanında verilmeseydi dediğin gibi bizimdi 0 zaman ingilizlerde yunanlılarda haritada kafalarına göre türkiyeden yer beğenip harita yapsınlar çocuklara buraları bizimdi desinler vakti zamanında izmirde dolaşıyorlardı ya sebepleride var halen hazırda arkadaşlar bizler türk milletiyiz sınırlarımız bellidir ne başkasının toprağına göz dikeriz toprağımızda gözü olanında gözünü oymasını biliriz bunların haricinde önemli olan nedir biliyormusun gencecik körpe beyinlere sunulan kitaplarda yapılan bilerek yada bilmeyerek öğrencilere ders kitabı olarak verilecek kitaplardaki hatalar ve eğitim sistemindeki bu ve bunun gibi nice yanlışlar tartışacaksak asıl bunları tartışalım bu arada tekrar ifade etmek bir konu açılmış ve paylaşılmış insanlarda fikirlerini yazıyorlar bunun da adı yaygara değil fikir alışverişidir saygılar
    Konu veyselbakan tarafından (01-10-2009 Saat 14:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama unuttum yumuşak mı olsun sert mi olsun kanlı mı olsun kansız mı olsun diyen hocaları bunlarda şimdi hazmettirecekler ama öyle ama böyle ama ortada menü yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir toprağın kime ait olduğunu anlamak için önce o topraklarda yaşayan ahalinin kim olduğuna bakmak gerek...
    sonra tarihi eserler gelir...bunlarda o milletin tapusu mahiyetindedir...
    ancak ahali farklı, tapu farklı ise, başta dediğim gibi önce ahaliye bakılır...
    buradada buna bakmak gerek...
    (musul ve kerkük için burada türk kürt zaza diye ayırmıyorum...hepberaber bizim toprağımız...) ahalisi de bizimdir...tapularıda...
    ama maalesef yönetimi başka ellerde...lozanda bu topraklar muallakta kalmış ve zaman aşımımı demeli yoksa başka bişeymi ıraka geçmiş...tabi mesele petrol...o zamanlar geri alabilecek güçte değildik...nasib olurda fırsat zuhur ederse neden olmasın? çok isterim...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ermeni senelerdir başkenti diye ilan ediyor biz acılım yapıyoruz kürtler kendi toprakları gösteriyor tık yok biz hemen suçlu bilmem ne durumuna düşürdük kendimizi ermeni kürt yapınca sorun yok ama biz yaptık mı en iyisi bizde ermeni ve kürt olalım bu suçluluk piskolojisinden kurtulmuş oluruz onlar neyaparsa haklı
    toycan abi bir laf var ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça diye abi bu topraklar vakti zamanında bizde olmasına rağmen elimizden çıkmış benim demem o ki elin gavuru bunu yapsa sen ben ve tüm türkiye ayağa kalkarmı kalkmazmı abi kimse sana ermeni yada kürt ol demedi kürt kardeşler beğenselerde beğenmeselerde tek toprak var o da türkiye cumhuriyeti kimsenin bu topraklarda bir ayrıcalığıda yok ermenileri sorarsan köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı bak sen bile bunlara bu şekilde tepki gösteriyorsan aynı tepkiyi senin m.e.b lığının çizdiği haritayada gösterirler saygılar abi!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=osmann;432131]bir toprağın kime ait olduğunu anlamak için önce o topraklarda yaşayan ahalinin kim olduğuna bakmak gerek...
    (musul ve kerkük için burada türk kürt zaza diye ayırmıyorum...hepberaber bizim toprağımız...) ahalisi de bizimdir...tapularıda...
    ama maalesef yönetimi başka ellerde...lozanda bu topraklar muallakta kalmış ve zaman aşımımı demeli yoksa başka bişeymi ıraka geçmiş...tabi mesele petrol...o zamanlar geri alabilecek güçte değildik...nasib olurda fırsat zuhur ederse neden olmasın? çok isterim...
    selametle...[/QUOTE]

:45::45::45::45::45::45:

O KADAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir toprağın kime ait olduğunu anlamak için önce o topraklarda yaşayan ahalinin kim olduğuna bakmak gerek...
    selametle...
    abi eyvallah almanyanın neredeyse hatta avrupanın yarıdan fazlası müslüman oralarıda alalım o zaman oralarda bizim hem avrupanın bir çok ülkesinde osmanlı yani atalarımızdan kalmış eserler bulunmakta saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

veysel kardeş ben ermeni ağrıyı başkent yapmış diyorum haritasın da kendi toprağı sayıyor başkenti ya benim cumhurum başbakanım acılım yapıyor ne için kim için yoksa bizim sınırlarımız ATATÜRKle çizilmiş benim canımı sıkan duruşunuz güzel ama bize gelince tepkiyi anlamak zor

10. 01-10-2009, 15:18

Sebep
    Mesaj tekrarı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açılım falan isteyen kim hak olan şeyi istiyoruz bir gün sana çkıpta ilaki arapça konuşacaksın kendi ana dilini okuma yazma konuşma kendi örf adetlerini unut diyen olursa ne dersein binlerce yıl kanını dökerek aldığın kendi öz vatınına ya sev ya terket diye birileri dayatırsa dağına taşına nemutlu türküm yazarsa vede burda güvenlik güçlarinden hariç yaşayanların yüzde doksan dokuzu kürtse nedemeli ne mutlu kürdüm yazsın kimse rahatsız olmasın nasılki muğlada denizlide ne mutlu türküm yazıyor ben rahatsız olmuyorsam onlarda olmalı güneş balçıkla sıvanmaz bu mesajım swet adlı üyeye

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri