Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
33 sonuçtan 31 ile 33 arası

Konu: Musul ve Kerkük artık bizim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kahraman21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    açılım falan isteyen kim hak olan şeyi istiyoruz bir gün sana çkıpta ilaki arapça konuşacaksın kendi ana dilini okuma yazma konuşma kendi örf adetlerini unut diyen olursa ne dersein binlerce yıl kanını dökerek aldığın kendi öz vatınına ya sev ya terket diye birileri dayatırsa dağına taşına nemutlu türküm yazarsa vede burda güvenlik güçlarinden hariç yaşayanların yüzde doksan dokuzu kürtse nedemeli ne mutlu kürdüm yazsın kimse rahatsız olmasın nasılki muğlada denizlide ne mutlu türküm yazıyor ben rahatsız olmuyorsam onlarda olmalı güneş balçıkla sıvanmaz
    ya kahraman hep aynı şeyler be kardeş sen şu dağdaki yazılara neden bu kadar takıldın usta açmısın açıktamısın bak pc den benimle ve arkadaşlarla iletişim halindesin seninde memleketin bura benimde bura bende arnavutum ama dağdaki senin söylediğin yazı nedense beni hiç rahatsız etmiyor senin kimliğindede t.c benimkindede t.c yazısı varsa sen de buna saygı duyacaksın neden olaylara hep taraf gözle bakıyorsun türk lafı senin neden tüylerini diken diken ediyor ben neden kürt lafından senin duyduğun kadar rahatsız olmuyorum
    ben doğuya geldim kardeş kürtçe yan sizin dilinizden başka bir dil oralarda zaten konuşulmuyor ve bu yüzden sorun çıkarıldığını görmedim kim senin kapına dayandı kahraman örflerini değiştir adetlerini değiştir diye he şu var örf dediğin şey kan davası ise yada daha çocuk yaştaki kızlarımızı babasından büyük kızlara başlık parası altında zorla baskı ile vermekse yada tek suçları birbirini sevmek olan iki genci birbirine vermeyip kaçmaya zorlayan daha sonrada kaçtı diye abisi yada babası tarafından katledilen insanlarımız için töre cinayeti deniyorsa öyle töre öyle örf öyle adet yerin dibine batsın binlerce yıl kanını döktüğün kendi öz vatanına tabiki ya sev ya terk et derler kahraman bu vatan sevilmiyorsa o zaman senin benim atalarım niye bu vatanı için seve seve öldüler o zaman niye biri çıkıpta senin gibi türkçe konuşana yada bayrağamıza yada dağdaki yazılara ses çıkarmadı o insanlarda kürt değilmiydi sana tek sözüm kahraman arkadaşım kimsenin tahriklerine yada gazına gelme kendi mantığınla düşün ve hareket et inan sende bana hak vereceksin ben biz atalarımız bu vatanı hiç bir şey beklemeden karşılıksız sevdik hemde ölüme bile seve seve gidecek kadar çok sevdik ve seveceğiz sende bu nu bir dene kardeş!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    veysel kardeş ben ermeni ağrıyı başkent yapmış diyorum haritasın da kendi toprağı sayıyor başkenti ya benim cumhurum başbakanım acılım yapıyor ne için kim için yoksa bizim sınırlarımız ATATÜRKle çizilmiş benim canımı sıkan duruşunuz güzel ama bize gelince tepkiyi anlamak zor
    toycan abi beni yanlış anlama ben bir tepki vermedim ermeni istediği yeri başkent yapsın o onun terbiyesizliği onun haritasını eğer dediğin gibi ise ben ancak w.c kağıdı olarak kullanırım benim için önem taşımaz abi o açılımda nasıl bir açılımsa yerin dibine batsın çünkü fazla tavizler verilmeye başlandı bende bu konu ile ilgili çok tepkiliyim abi benim de demek istediğim biz türk üz rum ermeni yada yunan milleti değil ayıp ayıpla kapanmaz tek söylemek istediğim buydu saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kurtlardada vardı bir harita dün...seyrederken forum geldi aklıma...
    adamlara malummu oluyor yoksa bişeyler biliyorlardamı diziye ekliyorlar acaba?
    selametle...

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri