Merhaba saygı değer arkadaşlar lütfen bilgisayardan çok iii anlayan arkadaşlarımın yardımına veya görüşlerine ihtiyacım var kısaca sorunlarımı sizlere anlatayım sorun 1. internet explorera tıkladığım zaman açtığım sayfanın link adresi hemen gelmeli adres çubuğunun altında bağlanıyor yazıyor aradan en az 5 saniye gibi bir zaman geçiyorki sayfa açılımı başlasın diğer bir sorunum ise demin bilgisayrım resmen dondu bilgisayara reset attım açtım masa üstünde maustan sağdan tıkladım etkin değil en son aklıma gelen windows sistem32 kalsörün içinde bulunan wgatray dosyasını silip yenisini yeniden oluşturdum bilgisayar kısmende olsa kendine geldi bunlar neden ve niye başıma geliyor hele hele nete girdiğim zaman dediyim gibi en az 5 saniye bekliyorumki sayfa açılımı başlasın bazende bu 5 saniye 10/15 saniye gibi olabiliyor sistemim şu.
ekran kartı Ati radeon HD 3600 serisi.
ses kartı Ati HD audio rear output.
Anakart Asus P5KPL-AM SE.
iNTEL(R) Corel(TM)2 Quad CPU Q6600@ 2.40 ghz işlemci
2gb ram ve 250gb ile 160 gb hd'lerim var.
Evet arkadaşlar sizce sorunum nedir ve bilgisayarımda neden bunlar gibi sorunları yaşıyorum?bide arkadaşlar elimdeki bilgisayar 4 işlemcilimi yoksa 2 işlemcilimidir acaba ilgili arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım saygılarımla aliharbiye
Yer imleri