REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Lanet kanallar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Lanet kanallar

slm arkadaşlar lütfen bu msn es geçmeyin bilgisi olan yardim etsin lütfen rica ediyorum sorum sudur sirius uydusunda yayin yapan kanal inter+ kanalini ne yaptimsa olmadi *** soyle yukledim ıdent 1fff *** 1234ac1001234ac00 ama yok çikmadi kanali sildim tekrar ekledim yine yok bu sefer ***i sildim ekledim yine yok bütün biss ***lerini sildim kanalida sildim yine yok yok olan yok 15 20 gündür bunla uğraşiyom yapamiorum ***leride farkli farkli giriyorum yine yok dün yeni softcam yukledim yine yok lütfen yardimci olun....bide amos uydusunda olan kanalda problem yaşiyorum megaspor ***i aktif ken tv kyıv kanali kapaniyor tv kyın aktıfken megaspor kapaniyor bisleri sildiğimde en son biraktiğim hangi kanalsa o açik kaliyor hiç sifre yok ken yani biss bolumunu tamamen boşattim en son açik olan kanal megaspordu hiç bisss yok ken nasil aldi anlamadi ne iştir anlamadim bunu nasil düzelte bilirim yanliz tum biss leri sildim 2 tane ayri ayri eklerken 2 cisinde hata veriyor yani mevcut diyor arkadaşlar sadece 2 tane var bisss bolumunde tumunu sildim şimdi yeni softcam yukledim üç tane var amos uydusuyla ilgili ve ayni frekansla megaspor .. k1.. tv kyın kanali ama softcam bunlarin ıdent leri 2000 ..2001..2002 bunlari ben düzelttim 1fff diye mega çikti tv kyın çikmadi ama megaspor ***in yerine tv kyın ***i yazdiğimda açiliyor mega gidiyor ....cihazim next 2000 plus saygilarimla şimdiden tşk ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimse yokmu yardimci olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş ben sirüste izliyom kanalı.anladığım kadarıyle sen CI sistemini açmamışın
    aynı rıcıvır bendede var sorunsuz izliyorum.Şifreli diger kanalları izliyomusun açıklasan daha iyi yardımcı oluruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam tamam dün yaptim ne kerametse ayni işlemi din kez denediğim halde olmamişti dün yine 1234ac001234ac00 yaptim açildi hiçbişe anlamadim bu işte kardeşim ben bu işide yaklaşik 12 yil yapiyorum açmiyordu dün açildihiç bir yerdede hata yamamiştim b undan adim gibi eminim yinede cvp için ve yardimci olmak istediğin için çok tşk ederim canim kardeşim allah razi olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kanalın yayın türü ne ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri