Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: 150 lik canak aldım sonrada Hareket Mauntu aldım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konuda profesyonel yardım alın ayarını yapmaya çalıştığınız sistem bir 120 lik çanak değil arada fazla farkta olmasa 120 lık çanağa göre 150 likte ayar yapmak ilk başlayan biri için çok zordur.

eğer yeterli sabrınız varsa denemeler yapın zaten bunu bir kez başarırsanız gerisi basit . burda yaptığınız ayarlar hassas olması gerekir özellikle lnb ayarı sizi yanılgıya uğratabilir çanağın dönüş açılarında lnb nın duruş açısını kontrol edın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

31.17.34 dogu meridyenim buna göre hangi uyduyu bulmalıyım teşekkürler
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

değerli kardeşim. ben Samsun'da yaşıyorum.motorlu sistem kullanıyorum. hattabu işten anlayan biryim.profesyonel olarak kurmaktayım. benim ayrlama şeklimi san anlatayım. eğer ayarlama yaparken birkaç uç noktayı iyi ayarlarsa gerisi çok daha verimli olur. Motoru takmadan önce birkişinin yardımıyla önce çanağı türksat'ı bulup sonradan hotbırd uydusundaki bir frekansa çeviriyorsun. mauntu fazla sıkmadan ve canak aşağı yukarı uynayacak şekilde ayarla. önce diyelim türksat uydusunda 11919 ferekansını ayarla hemen ardunda hotbırd uydusundan bir frekansa git.eğer bu şekilde çanağın eğimi tutuyorsa sinyal alır. eğer almazsa mauntu direkten sağa ve ola sinyali alacak şekilde ayarla. yanılma yoluyla bulacan. yani maunt ve türksat-hotbırd arası yapılacak bir işlem. bu iki uydu arasında sinyalleri ayarlayabilirsen diğer uydulardaki sinyallerde hiç sorun yaşamadan uyduları bulursun. kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanberoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değerli kardeşim. ben Samsun'da yaşıyorum.motorlu sistem kullanıyorum. hattabu işten anlayan biryim.profesyonel olarak kurmaktayım. benim ayrlama şeklimi san anlatayım. eğer ayarlama yaparken birkaç uç noktayı iyi ayarlarsa gerisi çok daha verimli olur. Motoru takmadan önce birkişinin yardımıyla önce çanağı türksat'ı bulup sonradan hotbırd uydusundaki bir frekansa çeviriyorsun. mauntu fazla sıkmadan ve canak aşağı yukarı uynayacak şekilde ayarla. önce diyelim türksat uydusunda 11919 ferekansını ayarla hemen ardunda hotbırd uydusundan bir frekansa git.eğer bu şekilde çanağın eğimi tutuyorsa sinyal alır. eğer almazsa mauntu direkten sağa ve ola sinyali alacak şekilde ayarla. yanılma yoluyla bulacan. yani maunt ve türksat-hotbırd arası yapılacak bir işlem. bu iki uydu arasında sinyalleri ayarlayabilirsen diğer uydulardaki sinyallerde hiç sorun yaşamadan uyduları bulursun. kolay gelsin.

ben türksatı buluyorum ama hortbirte cevirdigimde elembi cok aşagı iniyor sabit scanaga göre anladıgıma göre maontu hafif saga veya solamı cevirecem ozaman siriüs thor gelir mi hortbirti buldugum zaman teşekkürler saglıcakla
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben türksatı buluyorum ama hortbirte cevirdigimde elembi cok aşagı iniyor sabit scanaga göre anladıgıma göre maontu hafif saga veya solamı cevirecem ozaman siriüs thor gelir mi hortbirti buldugum zaman teşekkürler saglıcakla
    odaklama noktanız 26.doğu olcak yani her şey düz bir şekilde
    mauntunu da dümdüz arabsat a bakacak şekilde sık sora icne ince
    yukarı aşağı sağ sol yaptır direkten sinyalı buldunmu sıkıla ayağa takılı mekanizma cıvatalarını.
    daha sora kumanda yardımı ile motoru çevir 42 doğu 1 batıyı alırsın
    bu vaziyette 30 batıya devam edecem dersen biraz zor ince nuanslar
    gerekir şimdilik yukarıda dediklerimi uygula türksatan thora kadarını bu şekilde alabilirsin.kolay gele

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen fenerli ustanın dediği gibi bazı noktalarda çok hafif aşağı yukarı ve lnb ayarı yapman gerekir yanı bu iş tam bir deneme yanılma metodu biz artık kurarken en fazla bu ince ayarı 3 veya bilemedın 4 defa yapar işimizi bitirıoz el alışkanlığı oldu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilerinizi paylaştıgınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür derim saolun ALLAH gönlünüze göre versin türksat hortbirt siriüs thor ok şimdilik denediklerim thorda +18 ler yok elembiden diye düşünüyorum elembi ne önerirsiniz saglıcakla
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgilerinizi paylaştıgınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür derim saolun ALLAH gönlünüze göre versin türksat hortbirt siriüs thor ok şimdilik denediklerim thorda +18 ler yok elembiden diye düşünüyorum elembi ne önerirsiniz saglıcakla
    lnb ılgılı sorun olacagını sanmıyorum 18 + kanalların sınyallerı bıraz zayıf kalıyor onun ıcın canak antenını cok hassas ve ınce ayar yapman lazım

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri