REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Deniz Seki'den Tahliye Sevinci

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dance Deniz Seki'den Tahliye Sevinci

Deniz Seki'den tahliye sevinci: "Oleey!"

Tahliye kararını duyunca "Oleey" diye bağıran Seki "Değiştim, yepyeni, pırıl pırılım" açıklamasını yaptı

Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin yargılandığı davanın ilk duruşmasının sonunda savcı, delil durumuna göre tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Deniz Seki, Tamer Kılıç ve İbrahim Kaya'nın tahliyesine karar verdi. Ağlayarak yaptığı savunmasıyla mahkeme salonundaki herkesi etkileyen Deniz Seki, mahkeme heyetinin verdiği tahliye kararını duyunca sevinçten "Oleey" diye bağırdı. Bakırköy Kadın Kapalı İnfaz Kurumu'ndaki işlemleri tamamlandıktan sonra saat 22.40'ta cezaevinin kapısından çıkan Deniz Seki, "Özgürlük çığlığı atmak istiyorum" diyerek derin nefes aldı. Seki, "Değiştim, yepyeni, pırıl pırılım. Bir sürü şeyden arınmış bir Deniz Seki olarak çıktım. İçeride kilo verdim. Bir süre düşünüp kafamı dinlemek istiyorum" diye konuştu.

MAHKEMEDE NELER SÖYLEDİ?

Seki, kimlik tespitinde, “Tutuklanmadan önce aylık gelirim 20 bin liraydı. Arabamı ve evimi sattım. Şuan hiçbir şeyim yok” dedi. İfadesi sırasında sürekli ağlayan Seki, “Hiçkimseye uyuşturucu temin etmedim. Bu maddeyi 7-8 aydır kullanıyordum. Çok duygusalım. Yaşadığım ilişkinin toplum tarafından kabul edilmemesi beni buna itti. Çok utanıyorum, çok pişmanım. Bir hata yaptım bedelini de çok ağır ödedim. Herkesten özür diliyorum” diye konuştu.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Artık hüsnü şenlendiricinin yine sıkandal görüntülerini izleriz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri