adsl.3g şimdillik çook erken
3G
ADSL
adsl.3g şimdillik çook erken
ben vodafonenin 5 gb paketine üye oldum. 3 g sistemi çalıştığı sürece iyi diyebilirim. Yanlız sistemler yeni kurulduğu için arada bir sorunlar yaşıyorum. 3 g de sorun olduğunda cipiares üzerinden bağlantı kuruyor buda çok yavaş.(kullanılacak gibi değil). En büyük avantajı nereye gidersen git sinyal olduğu sürece internete bağlanabiliyorsun. aylık 45 tl ödüyorum. Telecom sabit telefon olayını şart koşmasaydı adsl sınırsız alacaktım ama olmadı. Telefon olunca fatura dahada artıyor. Artı bir avantajı ise kota sınırına geldiğinizde sizi uyarıyor ve kotayı aştığınızda en fazla 100 tlye kadar bağlantı kurduruyor. 100tl olduğunda sistemi kapatıyor ve daha bağlanamıyorsun.
adsl devam
kafamı 3G ile karıştıramam adsl tam gaz devam
bencede adsl
bende şimdilik adsl ye devam edeceğim fiatlar inince düşünebilirim.
adsl ye devam
3G İnternet mi? Yoksa ADSL devam mı?
tabi'ki ''3G'' kablo derdi yok elektrik vs...:49:adsl şu an için idare eder.
her zaman ileri teknoloji.![]()
ADSL devam.niye deyin çünkü 3g için daha çok erken kırsal bölgelerde çekmiyor
+fiyat yüksek.
yakında 3G![]()
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri