3G
ADSL
valla birebir Türkçel vını denemiş biri olarak baya iyi diyorum hatta dahada hızlı ama fiyat dahada netleşsin ,bu telekoma buyuk ders olacak ,heyacanla fiyatların kesinleşmesini bekliyorum
çok yuksek oranda adsl denilmiş bunu neye baglıyorsunuz 3g teknolojisinin daha taöm oturmamasındanmı? yoksa fiyatların yuksekliğimi?
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
bende adsl diyenlerdenim 3g'nin neler getirdiğini azçok bilsekte neler götüreceğini(ekonomik olarak) henüz tam olarak bilmiyoruz.
yeni servis sağlayıcıları çıkana kadar,adsl(telecom'a)mahkumum
![]()
Elbette adsl' de; kotayı aşınca ikaz gelecek sandık, bir kere değil iki kere yandık. Valla yanılmıyorsam haziranda 4 GB'la sınırlı adsl paketi aldım. iki yıl kullanacaksan iki ay ücretsiz dediler. Buna rağmen ilk (Haziran) 35 , ikinci ay 26 ve üçüncü ay da 60 Tl fatura ettiler. Kotayı 2 GB aşmakla bu kadar fatura nasıl gelir bir türlü anlamış değilim. Artık bir gün telekoma gidip soracağım. Kota aşımında uyarı gelmemesini anlamış değilim. Her halde daha fazla fatura çıkarmak içindir. Neyse artık kota sorgulamasını da öğrendik. Artık onunla idare ederiz. En iyisi sınırsız yapmak. Kota çarçabuk aşılıyor. Bu işin cilvelerini bilen varsa paylaşalım.
hesap sorsan ne yazar aynı şeyi ben yaşadım kesinlikle kimsenin kimseden haberi yok robot gibi herkez aynı cevabı veriyor en iyisi sınırsız yapmak boşu boşuna sinir sistemini bozma kullandığım adsl'de şu günlerde problem yaşıyorum şikayette bulundum sistemde problem yok gözüküyor diyorlar vs. vs. merkez numarasını ara falan vs. vs kısacası zaten personel yeterli bilgiye sahip değil ya sabır deyip duruyoruz..!!!:49:
Hilmi kardeş anlaşılan dertlerimiz aynı. Yarı resmi de olsa bir kurum. Satış yapana (imzayı attırıp paketi eline verene)kadar vadetmedikleri şey yok. Dediğin gibi en iyisi sınırsız yapmak. Bir de sınırlı paketlerde 1 Mpbs, 8 Mpbs diye bir şeyler varsa. Kota aşımı fiyatlandırmada soruyor. Bu değeri nasıl anlarız adsl mizde bilgin varmı? Bir de ben size özel bişey sormak istesem, yanlış anlamazsınız inşaallah; Benim hilmi diye bir arkadaşım var yoksa o sizmisiniz. Şu anda Zong./Devrek'te oturuyor.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri