adsl devam diyorum 3 g yi tam olarak bilmiyorum
3G
ADSL
adsl devam diyorum 3 g yi tam olarak bilmiyorum
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
Hasan kardeşim ben yalova çınarcıkta ikamet ediyorum adaşıma selamlar.. 8 mps olayına gelince henüz( bence ) buna yeterli alt yapımız yok fiber optik kablo bağlantısı olan abonelere veriliyor fakat merkeze olan uzaklığınlan'da alakalı ,veri hızı değişiyor kısacası henüz hazır değiliz 8mps'ye :49: he acaba 8 mpbs olan arkadaşlar gerçekten bu bağlantı hızını kullanabiliyorlarmı.? birde onlara sormak lazım kullanıcı ve bilir kişi olarak ...selam ve saygılar..
3G mevcut kazık fiyatlarla toplumun çoğuna hitap etmez ve milleti adsl dua ettirir telekoma bile bunların yanında rahmet okonur ...şimdilik ADSl devam
No longer just a minute
1 Mbit sınırsız al doya doya film ve mp3 indir aylık 45 TL den fazla ödemeKafan ve cebin rahat etsin derim.
adsl ye devam şimdilik...
adsl devam ilerde durum neyi gösterir ona göre 3 g düşünüyorum
şuan 3gile bağlıyım notebooktan.kullanış olarak çokta fark yok. ama kota mevzusu olmasa 3g tercih ederim.telekomun tekel olması ve verdiği kalitenin berbat olmasından dolayıda 3g tercih edilebilir yinede.
adsl ...
adsl en ıyısı şimdilik 3g malisef fiyat uçurum
Arkadaşlar burada herkes kendisine göre bir cevap vermiş .Alışkanlıklar ön planda gibi görünüyor.Tercih yaparken fiyat ve teknik yönünü araştırarak karar vermek daha dogru olur gibi geliyor. Bana göre bu işni tam detayını bilen arkadaşlar açıklama yapsalarda işin dogrusunu bende ögrensem. Çünkü tercih konusunda zorlanıyorum.3G fiyat bakımından bir hayli fazla gibi. Birde limiti aştınmı Banker zedelere dönebiliriz.4GB limiti aştınmı kafadan yüz lira koyuyorlar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri