Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: 3 G İnternet mi? Yoksa ADSL devam mı?

Katılımcı sayısı
473. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 3G

57 12.05%
  • ADSL

416 87.95%
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
54 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: 3G İnternet mi? Yoksa ADSL devam mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adsl devam diyorum 3 g yi tam olarak bilmiyorum
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hilmi kardeş anlaşılan dertlerimiz aynı. Yarı resmi de olsa bir kurum. Satış yapana (imzayı attırıp paketi eline verene)kadar vadetmedikleri şey yok. Dediğin gibi en iyisi sınırsız yapmak. Bir de sınırlı paketlerde 1 Mpbs, 8 Mpbs diye bir şeyler varsa. Kota aşımı fiyatlandırmada soruyor. Bu değeri nasıl anlarız adsl mizde bilgin varmı? Bir de ben size özel bişey sormak istesem, yanlış anlamazsınız inşaallah; Benim hilmi diye bir arkadaşım var yoksa o sizmisiniz. Şu anda Zong./Devrek'te oturuyor.
    Hasan kardeşim ben yalova çınarcıkta ikamet ediyorum adaşıma selamlar.. 8 mps olayına gelince henüz( bence ) buna yeterli alt yapımız yok fiber optik kablo bağlantısı olan abonelere veriliyor fakat merkeze olan uzaklığınlan'da alakalı ,veri hızı değişiyor kısacası henüz hazır değiliz 8mps'ye :49: he acaba 8 mpbs olan arkadaşlar gerçekten bu bağlantı hızını kullanabiliyorlarmı.? birde onlara sormak lazım kullanıcı ve bilir kişi olarak ...selam ve saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3G mevcut kazık fiyatlarla toplumun çoğuna hitap etmez ve milleti adsl dua ettirir telekoma bile bunların yanında rahmet okonur ...şimdilik ADSl devam
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 Mbit sınırsız al doya doya film ve mp3 indir aylık 45 TL den fazla ödeme Kafan ve cebin rahat etsin derim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adsl ye devam şimdilik...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adsl devam ilerde durum neyi gösterir ona göre 3 g düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuan 3gile bağlıyım notebooktan.kullanış olarak çokta fark yok. ama kota mevzusu olmasa 3g tercih ederim.telekomun tekel olması ve verdiği kalitenin berbat olmasından dolayıda 3g tercih edilebilir yinede.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adsl ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adsl en ıyısı şimdilik 3g malisef fiyat uçurum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar burada herkes kendisine göre bir cevap vermiş .Alışkanlıklar ön planda gibi görünüyor.Tercih yaparken fiyat ve teknik yönünü araştırarak karar vermek daha dogru olur gibi geliyor. Bana göre bu işni tam detayını bilen arkadaşlar açıklama yapsalarda işin dogrusunu bende ögrensem. Çünkü tercih konusunda zorlanıyorum.3G fiyat bakımından bir hayli fazla gibi. Birde limiti aştınmı Banker zedelere dönebiliriz.4GB limiti aştınmı kafadan yüz lira koyuyorlar.

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri