Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: google'ye girdikten sonra google tanımlama'larını silmekk LÜTFEN YARDIMM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart google'ye girdikten sonra google tanımlama'larını silmekk LÜTFEN YARDIMM

google'ye girdikten sonra google çubuguna geldigimizde googlenin daha önce yanılmış sözcükleri aramak için çıkan penceresini kaldırmak için yardım edin lütfen yardım edin_!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş sizin sorun bunun gibi herhalde.. örnek: a harfine basıyorsun daha öncegoogle'Da yazdığınız kelimeler çıkıyor,eğer sorununuz bu sorun gibiyse daha önce yazılmışlar silinmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

denetim masasından internet seçeneklerine gir içerikte otomatik tamamla ayarlarından kaldırabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fevmet arkadaşım açıklamış teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

wallahi hocam dediginizi yaptım
    gene oluyoo
    yani
    gene tanımlama çıkıyoo

buna bir çare bulamayızmıı bi program
    bende disc cleaner programı var onunla denedim ama gene tanımlama oluyoo
    yani hiç bir işe yaramıyoo
    LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİ USTALARIM_!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    wallahi hocam dediginizi yaptım
    gene oluyoo
    yani
    gene tanımlama çıkıyoo

buna bir çare bulamayızmıı bi program
    bende disc cleaner programı var onunla denedim ama gene tanımlama oluyoo
    yani hiç bir işe yaramıyoo
    LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİ USTALARIM_!
    Araçlar-İnternet Seçenekleri-İçerik-Otomatik Tamamla bu yolu izle ve çıkan pencerede Form seçeneğinin işaretini kaldır..Ben denedim oldu sendede olacaktır.Kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardes bunun basit bi yolu var şimdi mesela google çubuguna bişe yazacan ama otamatik tanımlamam açık oldugu için sana birsürü önceki girdigin şeyleri gösterecek sen de hemen şöyle yapacaksın çıkanların üstüne mouse ile gel ve delete ye bas nası ama süper yöntem degil mi ben bunu kullanıyorum dene ne kadar da kolaymış diyeceksin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

okiniva usta teşekkür ederim bilgi için A dan bi başladaım Z ye kadar hepsini dediğin yöntemle sildim bu yöntemi bilmiyodum onuda öğrendim sagol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Araçlar-İnternet Seçenekleri-İçerik-Otomatik Tamamla bu yolu izle ve çıkan pencerede Form seçeneğinin işaretini kaldır..Ben denedim oldu sendede olacaktır.Kolay gelsin
    Hakan 44 dediğin yöntem doğrdur sadece google da değil forumlara üyeliktede otomatik eski yazdıklarınızda çıkmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkür ederim ustalarim sonunda oldu form dan yaptım çok teşekkür ederim saygılar..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri