Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: Şifreli maç yayıncılığına TRT'nin son vermeye hazırlanıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sercankolay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım uefayla ne alaka uefa bizim iç işlerimize karışamaz ayrıca bu paralar nerden gelicek deniyo oda elektrikten falan gelicek tabikide çünkü trt ye katkı payı var bende bu haberlere hiç inanmıyoum ama ibrahim şahin in açıklamarından sora şifreli platformların işi zor çünkü devlet trt ye büyük bir bütçe veriyor
    valla arkadaşım sırf sizin hoşunuza gidiyor diye bu iş olmak zorundaysa,olsun ben dünden razıyım! bana avrupa da maçların şifresiz verildiği bir lig söyleyin ikna olayım!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digix21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla arkadaşım sırf sizin hoşunuza gidiyor diye bu iş olmak zorundaysa,olsun ben dünden razıyım! bana avrupa da maçların şifresiz verildiği bir lig söyleyin ikna olayım!
    herşeyde avrupa öncü olacak değilya bırak burdada biz öncü olalım onlar bize uysunlar bizim arkamızdan gelsinler hep biz onlara uymak mecburiyetindemiyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umut fakirin ekmeği. ye,memet ye!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teroide çok güzel ama pratikte bu iş bu kadar güzel olmayabilir hem parasal hemde diğer açılardan bu saatten sonra gerçekten kolay bir iş değil hayırlısı ...sulh&saygı

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri