Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: 20.5.2011 Bıldırcın çıkımı gerçekleşti 19 adet bıldırcın!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewet ilgiyle bekliyoruz..
    horoz olduk nerdeyse.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar son durum şöyle:
    koydugum 10 tavuk yumurtanın 9 tanesi boş yani dölsüz bir taneside yarı oluşmuş yarı cıvık şeklinde telef olmuştur bıldırcın yumurtası koydugum 5 taneden 3 tanesi dolu ama çıkamadan ölmüş 2 tanesi boş demekki bir yerde yalnışlık yaptık ama nerede tahminlerime göre çevirmede biraz yalnışlık yaptık ben direk makineyi çeviriyordum demekki tam egimi veremediğimi düşünüyorum sıcaklık olayıda önemli ama termostat 37,5 ayarlı demekki onuda anolog değilde digital termostatla değiştirmek gerekiyor hayırlısı şimdi elimde 10 adet daha bıldırcın var ama makineyi biraz daha değiştirip koymayı düşünüyorum ya otomatik yada dışarıdan manuel çevirmeli bir sistem yapacaghım
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar son durum şöyle:
    koydugum 10 tavuk yumurtanın 9 tanesi boş yani dölsüz bir taneside yarı oluşmuş yarı cıvık şeklinde telef olmuştur bıldırcın yumurtası koydugum 5 taneden 3 tanesi dolu ama çıkamadan ölmüş 2 tanesi boş demekki bir yerde yalnışlık yaptık ama nerede tahminlerime göre çevirmede biraz yalnışlık yaptık ben direk makineyi çeviriyordum demekki tam egimi veremediğimi düşünüyorum sıcaklık olayıda önemli ama termostat 37,5 ayarlı demekki onuda anolog değilde digital termostatla değiştirmek gerekiyor hayırlısı şimdi elimde 10 adet daha bıldırcın var ama makineyi biraz daha değiştirip koymayı düşünüyorum ya otomatik yada dışarıdan manuel çevirmeli bir sistem yapacaghım
    sağlık olsun usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni olarak bravo diyorum. Demekki yaratıcı birisin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yıllma devam et. Yaparsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:d.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

desene ay sonu fatura kabarık gelecek nese salık olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yılmak yok bugün makineyi biraz değiştirip temizleyip 10 adet daha koydum 17 gün soonra tekrar görüşürüz
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar koydugum ilk partide birşey çıkmaamıştı sonra tekrar koydum hepsi dölsüzdü bekledim gecenlerde tekrar koydum dün 21. gün iki delik açıldı yani çatladı baktım sabaha çıkmışlar bir taneside çatlak çıkmak üzere şu an elde var üç sekiz adet yumurta koymuştum siftah çıktılar reszimleri akşama paylaşırım
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cabbari ustam gerçekten güzel düşünmüşsün hem bu sıcakta garibim tavuğu kuluçkaya yatmaktan kurtarmışsın

Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri