Ezel yine milyonlarý ekran baþýna topladý. Hasta kardeþini kurtarmakla sevgilisini hapse göndermek arasýnda kalan Eyþan'ýn zor kararýna ünlüler ne diyor dersiniz?..
Baþrolünü Kenan Ýmirzalýoðlu ile Cansu Dere'nin paylaþtýðý, yýlýn dizisi Ezel sürükleyici hikayesi ve heyecan dolu sahneleriyle yayýnlandýðý iki bölümle gündeme oturdu. Hasta kardeþi için sevgilisi Ömer'i feda eden ve müebbet hapse gönderen Eyþan'ýn (Cansu Dere) yaþadýðý ikilem Türkiye'nin en çok konuþulan konularýndan biri oldu.
Dizide, küçük yaþta babasý ve kardeþi Bahar'la baþ baþa kalan, ergenlik dönemini baba baskýsýyla dolandýrýcýlýk yaparak geçiren Eyþan, dolandýracaðý bir adamýn tacizine uðrayýnca bu iþleri býrakmaya karar verdi. Babasýndan tüm parayý alarak kaçan Eyþan, teyzesinin yanýnda yeni bir hayata baþladý ve Ömer'le tanýþarak aþýk oldu. Ömer'in askere gitmesi ve babasýnýn kendisini bulmasýyla seçtiði aydýnlýk yoldan sapan Eyþan, Ömer'in en yakýn arkadaþý, patronu ve babasýyla birlikte kumarhane soygununa karýþtý.
ÇILDIRTAN ÝKÝLEM
Bir güvenlik görevlisinin öldürüldüðü soygunun faturasý ise Ömer'e çýkarýldý ve Eyþan'ýn da þahitliðiyle Ömer, müebbet hapis yedi. Eyþan'ý, sevgilisini müebbete mahkum ettirmeye zorlayan ise hasta kardeþiyle þantaj yapan babasý oldu. Þimdi Eyþan ya hasta kardeþini yakalandýðý hastalýðýn pençesine býrakýp Ömer'i kurtaracaktý ya da Ömer'i hapse gönderecekti. Tüm Türkiye nefesini tutup beklerken Eyþan verdiði ifade ile Ömer'i hapse gönderdi.
Dizinin ikinci bölümüne Eyþan'la sevgilisi Ömer'e ihanet eden en yakýn arkadaþý Cengiz arasýndaki replik damga vurdu.
Ýþte o diyalog:
CENGÝZ: Senin kim olduðunu öðrendim.
EyÞan: Kim miþim?
CENGÝZ: Þurada yol ikiye ayrýlýyor. Bir taraf aydýnlýk, diðer taraf karanlýk. Þimdi oraya doðru yürüsek beraber, ben de sen de her seferinde karanlýk tarafý seçeriz.
EYÞAN: Niye diðer yolu seçmiyoruz. Orasý daha aydýnlýk.
CENGÝZ: Bilmem, doðamýz bu.
EyÞan: Deðiþemez miyiz?
CENGÝZ: Hiç deðiþemeyiz.
REYTÝNGDE BÝRÝNCÝLÝÐE AMBARGO KOYDU
SHOW TV'nin iddialý dizisi, ikinci bölümüyle de reytingde birinciliði kimseye kaptýrmadý. Dizi, tüm kiþilerde 13.5 izlenme oraný, 34.6 izlenme payý; AB kategorisinde ise 16.4 izlenme oraný, 38.9 izlenme payý ile sýralamanýn tepesinde yer aldý.
ÜNLÜLER ÝÞÝN ÝÇÝNDEN ÇIKAMADI
Ne kardeþten vazgeçilir ne sevgiliden
Eyþan'ýn yaþadýðý zor anlar ünlüler dünyasýnda da tartýþýldý. Eyþan'ýn yerinde olmak istemediðini söyleyen magazin ve sosyete dünyasýnýn ünlü isimleri, 'Mutlaka baþka çözüm bulurduk' fikrinde birleþti...
SEVGÝLÝMÝ FEDA ETMEM
Ayça Tekindor: Kesinlikle sevgilimi feda edemem. Zor bir þey ama böyle durumlarda yaþanýyordur elbette. 1 haftadýr yavru kedi öldü onun için aðlýyorum. Herhalde böyle bir durumda vicdan azabýndan ölürdüm. Ýnanýlmaz güzel bir film helal olsun.
VÝCDANSIZLIK YAPMAZDIM
Ayçin Ýnci: Bir baþkasýnýn hayatý için asla vicdansýzlýk yapmazdým.
KARARA VARMAK ZOR
Reyhan Karaca: Biri kardeþiniz diðeri ise sevgiliniz. Gerçekten zor bir seçim. Bir baþkasýnýn hayatýný mahvetmek benim karakterime ters düþer. Onun için baþka bir çözüm olayýna giderdim.
KÝMSEYE ZARAR VERMEM
Nefise Karatay: Deðer verdiðim kimseye kesinlikle zarar vermem. Zaten o insanlarý da zor kazanýyorsunuz. Baþka bir çözüm yoluna giderdim. Kimsenin vicdanýný rahatsýz edebilecek bir harekette bulunmam.
KARDEÞÝM ÖNE ÇIKARDI
Seda Ertan: Kardeþim için sevgilimi feda ederdim. Ama iki taraf için de olay farklý. Birisi canýnýzdan diðeri ise sevdiðiniz kiþi. Zor bir karar olurdu. O anki baský ile ilgili durum. Onun için net bir þey söylemek doðru olmaz.
HERHALDE ÝKÝSÝNÝ DE BIRAKIRDIM
Neslihan Kozanoðlu: Bir eþimi düþünüyorum bir oðlumu düþünüyorum. Ýkisini de baþ baþa býrakýr baþka diyarlara kaçardým. Baþka ne yapýlabilir ki?
BAÞKA YÖNTEM BULURDUM
Ýpek Yaylacýoðlu: Ben böyle bir harekette bulunmam, baþka bir yöntem geliþtiririm. Kendim kazanýr kardeþime bakarým ama ayný anda kim olursa olsun baþka birinin hayatýný etkileyecek bir tavýrda bulunmam.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri