Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: beko m 551 x tv hakkinda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart beko m 551 x tv hakkinda

arkadaşlar benim bir tane beko 551 x televizyonum var. bu televizyonum sesın kapanmıyor, ses barı sonuna kadar getirdim ses kapatma tusuna bastım ama hala sesın kapanmıyor. acınca gurultulu ses cıkıyor ne yapmam lazım bilgizleriniz bekliyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arıza sistem kontrol entegresinden ve eprom dan ileri gelir
    tus takımın takılmıs da olabilir
    onpanelde ki
    yeni bir eprom kopyalama sansın varsa dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkdaslar bende bu sorun uc dort yıldır. var bazen tv sesi oyle bir yukseliyorkı en sona bile gelsem ses hıc kapanmıyor bazen normal oluyor bazen olmuyor ben bunu nasıl duzeltebilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta yeniden eprom yazıcaksın eprom kopyalam cihazın varmı ve eprom dosyaların varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta bu eprom dosyasın ben televizyona nasıl yapabilirim veya bu cihazı nerede temin edebilirim veya bir tamirciye gotursem maliyet ne kadardir dosyalarım ve cihazım yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vallah usta o arıza 30ytl bulur ama götürüceyin tamir için vişdanın kalmış bir şey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta tamir ettirmek sorun degil cunku orjinal tv bazı tamirciler parca calıyor ve bir arıza tamir edilirken diger parca sorun cıkıyor yanı birsey tamire gittim isi bitiyor 11 yıllık tv dir hic tamir yuzu gormedi bu arıza dısında bır arızası yok

ben nasıl yapabilirim yardımcı olursanız memnun olurum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta kimse kimsenin parçasını acılmaz önemli onlan işibilen kişileri yaptırmanız gerekir ozaman cihazınısı merkez servisi verin
    Konu optik burak tarafından (15-10-2009 Saat 09:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri