Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Belediye başı örtülü diye nikah kıymadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kanal 7 haberde çıktı bu mesele...(haber gerçek yani)
    "esas mevzu satıldıkmı?,satılıyormuyuz,bölünecekmiyiz?yoksa bölündükmü."
    şimdilik tam olarak bölünmedik...çaba lar var...ancak bu tip olaylarda hoş değil...hatta bence kasıtlı...birileri iyice kutuplaşmamızı istiyor olmasın?
    selametle...
    İşte ben onu diyorum kardeşim kutuplaşma olmasın..
    Konuyu neden sadece kanal7 verdi birde onu düşünmek lazım ben başka hiç bir ulasal yayın yapan kanalda habere rastlamadım ulusal basın dahil.
    Neyse ben askerim ve oldukçada eski bir askerim anlayın artık benim annemde kapalı ben harbiyede ikende kapalı idi ama ona kimse sen kapalısın oğlun subay olamaz demedi.
    Lütfen konuları çarpıtıcı haberlere burda yer vermeyelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Buraya bir yazı koyuyorsun ve haber kaynağını altına yazmıyorsun sonrada konuya hassas arkadaşarı bana göre gaza getirip bir takım oluşumlara hakaret ettirmeye çalışıyorsun.Araştırdım konu sadece belli bir zümreye hitap eden internet sayfalarında var.
    Lütfen bu kadar hassa günlerde daha bilincili davranalım türkiyemizin konusu bence ne baş kapatma nede baş açma esas mevzu satıldıkmı?,satılıyormuyuz,bölünecekmiyiz?yoksa bölündükmü.
    Ülke elden gidiyor beyler bırakın böyle konularla uğraşmayı.
    ortata bir haksızlık varsa ister başı açık ister başı kapalı, neden hep birlikte yapılan haksızlığın üzerine gitmiyoruz. neden senin medyan benim medyam diye ayırıyoruz. buraya bi yazı konmuş ve gerçek olduğuda aşikar bazı medya kuruluşları bu meseleye önem vermedilerse kabahat benimmi eğer bunu konudaki mağdur olan kişileri haklı olarak görüyorsan neden halkın haline tercüman olmayan basın yayın kuruluşlarına çatmıyorsunda halkın haline tercüman olanlara çatıyorsun lütfen konuyu başka mecralara çekmeyelim.sende fikrini açıklar aferin adama iyi yapmış BENDE ONUN GİBİ BAŞ ÖRTÜSÜNE KARŞIYIM dersin olur biter. bölündükmü bölünecekmiyiz meselelerinide kendi konularında tartışırız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ortata bir haksızlık varsa ister başı açık ister başı kapalı, neden hep birlikte yapılan haksızlığın üzerine gitmiyoruz. neden senin medyan benim medyam diye ayırıyoruz. buraya bi yazı konmuş ve gerçek olduğuda aşikar bazı medya kuruluşları bu meseleye önem vermedilerse kabahat benimmi eğer bunu konudaki mağdur olan kişileri haklı olarak görüyorsan neden halkın haline tercüman olmayan basın yayın kuruluşlarına çatmıyorsunda halkın haline tercüman olanlara çatıyorsun lütfen konuyu başka mecralara çekmeyelim.sende fikrini açıklar aferin adama iyi yapmış BENDE ONUN GİBİ BAŞ ÖRTÜSÜNE KARŞIYIM dersin olur biter. bölündükmü bölünecekmiyiz meselelerinide kendi konularında tartışırız.
    nono:nono:nono:
    Milleti hassas yerinden okşama kardeşim hadi git işine....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Avustralyada Ramazan Acar diye bir şahısın adı geçmiyor. Ne yazık ki yalan düzmece haberlere inanıyorsunuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düzmece haber yapmak öyle kolaymı adama yedirtirler haberini art niyetli olmayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben böyle bir haber hiçbir gazetede görmedim şayet mümkünse bu haberin başlığını görebilirmiyiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya anlamıyorum elinizin altında net var biraz araştırın haberin cok rahat bulabilirsiniz. alın burda var verilen cvpın orjinalide var Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. burda işine gelmeyip inanmayanlar var başka maksatlarla konuyu başka yerlere ceknlerde var. sırf siyasi görüş uymadı diye haberi paylaşan arkadş yalancı duruma düşmüş. terbiyesizlik yapan belediyeden daha suçlu durumda yani. olayları işinize geldiği gibi değil birazda objektif bakın..belediyenin zihniyeti belli belli laf söylemeye dahi değmez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nono:nono:nono:
    Milleti hassas yerinden okşama kardeşim hadi git işine....
    seninle bu konuda polemiğe girmem fakat bu ulkede ALLAHa şükür senin gibi yasakcı zihniyet gün geçtikce azalıyor ben görürmüyüm bilmiyorum ama birgün gelecek senin zihniyetinde olanlar -0-olacak:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı adnanarkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben böyle bir haber hiçbir gazetede görmedim şayet mümkünse bu haberin başlığını görebilirmiyiz.
    :46:senin mesajının hemen altın arkadaş vermiş:46: sen ve senin gibi düşünenler ÖZÜR dileyecekmisiniz fakat sizin gibi din ve millet düşmanları herşey ispat edilsede genede bildiğinizi okursunuz sizin gibi düşünenler peygamberler tarihindede böyleydiniz dünya döndüğü sürecede böyle olmaya devam edeceksiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beydemir ağzına sağlık haberi kartel yapınca doğru oluyor islami yayın organları yapınca yalan oluyor dogru her yerde doğrudur değişmez

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri