Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ENN iyi dvd oynatıcı???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ENN iyi dvd oynatıcı???

Merhabalar arkadaşlar iyi bir dvd oynatıcı almak istiyorum bildiğiniz önerdiğiniz markalar neler?En iyisini almak istiyorum yardımınıza ihtiyacım var nedenleriyle yazarmısınız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cvs dn-5500 usb li . Satıcı ve servis oldugum için en seri dvd player.Kesinlikle tek tercihimdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karacabey Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cvs dn-5500 usb li . Satıcı ve servis oldugum için en seri dvd player.Kesinlikle tek tercihimdir

usta güncellemesi oluyormu. ben next 8500 aldım. dvd leri izlerken takılıyor. güncellemeside olmuyor. bin pişmanım. sakın next 8500 almayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BRINDAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

usta güncellemesi oluyormu. ben next 8500 aldım. dvd leri izlerken takılıyor. güncellemeside olmuyor. bin pişmanım. sakın next 8500 almayın.
    dvd lerin güncellemeside mi var?
    yoksa uydu alıcılarındanmı bahsediyorsunuz?:49:

selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dvd lerin güncellemeside mi var?
    yoksa uydu alıcılarındanmı bahsediyorsunuz?:49:

selametle...

yazılım demek istemiştim. codec vs.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben Philips USBli DVD oynatıcı DVP3264 DivX kullanıyorum memnunum. Ayrıca yazılımda yükseltilebiliyor.

saygılar
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende philips kullanıyorum çok memnunum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MİNTON U gözardı etmeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle philips diyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kesinlikle philips diyorum..
    philips tanınmış kaliteli markaların başında geliyor ama genel olarak çok tanınmış markalarda şöyle bir soundan bahsediliyor dvd seçiyor diye bunun nedenide büyük markaların bazı yazılımları satın alarak kullandırmalarından dolayı bütün dvd divx vs.. okuyamayıp,okuma sorunu çıkartıyormuş!!diğer daha az tanınmış markalarda ise öyle bir sorun olmadığı dvd seçmeden çok kolay okuduklarını duydum!!!hala ne alacağıma karar veremedim saolun...:49:

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri