Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: ENN iyi dvd oynatıcı???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mp4 okuyan varmı cep videoları okuyan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hoca58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mp4 okuyan varmı cep videoları okuyan
    dvd yi en iyi şekşlde oynatınını bulmak sorun mp4 cok daha zor gibi geliyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lc dört katmanlı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı optik burak Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Lc dört katmanlı
    lc 4katmanlı!!! lc markasımı?lc mi? lg mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lg olucaktı pardon bana francadan geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı enentel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    philips tanınmış kaliteli markaların başında geliyor ama genel olarak çok tanınmış markalarda şöyle bir soundan bahsediliyor dvd seçiyor diye bunun nedenide büyük markaların bazı yazılımları satın alarak kullandırmalarından dolayı bütün dvd divx vs.. okuyamayıp,okuma sorunu çıkartıyormuş!!diğer daha az tanınmış markalarda ise öyle bir sorun olmadığı dvd seçmeden çok kolay okuduklarını duydum!!!hala ne alacağıma karar veremedim saolun...:49:
    benim birader philips merkez serviste çalışıyor ayrıca ben senelerden beri philips dvd kullanıyorum (çeşitli modellerini) bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadım ,bende uzunsüreden beri elektronikle uğraşıyorum grundig.vestel profilo gibi yerlerde fabrika ve servislerde uzun süre emek verdim hiçbirinde philipsin verdiği servis güvencesini görmedim karar yinede senin dostum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen usta bende sana katılıyorum bende phılıps elemanıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

philips dvp5900

Sadece HDMI mı?

P
    hilips DVP5900 sadece HDMI çıkışı, görüntüyü HD'ye yükseltebilmesi ve JPEG resimleri doğal çözünürlükleriyle ekrana gönderebilmesi ile akıllarda kalan bir DVD oynatıcı...

Philips DVP5900'ün dış görüntüsünde markanın diğer DVD oynatıcı modellerinden farklı bir yön yok. Hık demiş aynı tezgahtan çıkmış gibiler. Dikkatle baktığınızda göreceğiniz HDMI logosu ve görüntü yükseltme LED'i aslında cihazın temel farklılığını simgeliyor. Oynatma tuşlarının birarada kullanılması ince yapıdaki ön paneli daha da sadeleştirmiş. Uzaktan kumandada da Philips yeni bir şey yapmamış. Halbuki HO yükseltme işlevi için bir tuş ayrılsa daha kullanışlı olurdu.

Philips'in son derece basit ekran menülerinde Türkçe seçeneği de bulunuyor. Menülerle çok kısıtlı görüntü ve ses ayarlarına ulaşabiliyorsunuz. Bu ayarlar arasında en önemlilerinden biri HDMI çıkışından görüntüyü hangi çözünürlükte vermek istediğinizi soruyor. Cevaplarınız arasında 480p/576p, nop ve 1080i bulunuyor. Dilerseniz bu özelliği otomatiğe bağlayabilirsiniz. Philips DVP5900'ün en ayrıcalıklı sayılabilecek özelliği HD JPEG okuma kabiliyetini de yine bu menülerden seçebiliyorsunuz. Görüntü oranını 4:3 Pan/Scan, 4:3 Le!terbox ve 16:9 seçenekleri arasından belirleyebilmeniz, seste örnekleme frekansını 96 K veya 48 K olarak seçebilmeniz de size sunulan diğer ayarlar.

Görüntü konnektörlerinde nisbeten çeşitlilik sunabilen DVP5900 ses tarafında sizi ya HDMI çıkış yapmaya, ya da koaksiyel dijital ve analog stereo bağlantıya zorluyor. Komponent bağlantı üzerinden aşamalı tarama özelliğinin atlanmadığı Philips'in görüntü performansı genel anlamda tatmin edici. Bu ay test odamızda Pioneer'ın THX AVaiıcısıyla eşleşen Philips açıkçası daha çok ortaya yakın segmentte bir sisteme uyumlu olacağını gösterdi. DVP5900 hakkında önemli bir ayrıntı da Philips web sitesi ve broşüründe SACD çalabildiği yazması. Oysa cihaz tıpkı bir CD çalar gibi SACD disklerin çok kanal değil sadece stereo katlarını okuyabiliyor.

Teknik Özellikler

Resim/Ekran
    D/A dönüştürücüsü : 10 bit, 54 MHz
    Görüntü geliştirme : Progressive Scan, Video geliştirme, Video üst örnekleme

Ses
    D/A dönüştürücüsü : 192kHz/24 bit
    Sinyal gürültü oranı : 108 dB
    Bozulma ve Gürültü (1kHz) : 80 dB
    Crosstalk (1kHz) : 100 dB
    Dinamik Aralık (1kHz) : 94 dB
    Ses Sistemi : Dolby Dijital, MPEG2, Stereo
    Ses Geliştirme : Gece Ayarı

Video tekrar oynatma
    Disk Çalma Ortamı : CD, CD-R/CD-RW, Video CD/SVCD, DVD, DVD-RW (Video modu), DVD-R, DVD-Video, DivX, WMA, DVD+R/+RW
    Sıkıştırma formatları : MPEG1, MPEG2, MPEG4, XviD, Divx 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x

Tekrar çalma
    Disk Çalma Ortamı : CD, MP3-CD, WMA, CD-R/RW
    Sıkıştırma formatı : Dolby Dijital, MP3, PCM, Windows Media (TM) Audio
    MP3 bit hızları : 32 - 256 kbps

Resim tekrar oynatma
    Disk Çalma Ortamı : Picture CD
    Resim sıkıştırma formatı : JPEG
    Görüntü geliştirme : Döndürme, Zoom, Yüksek Çözünürlük

Bağlanabilirlik
    Diğer bağlantılar : HDMI çıkış
    Ses Çıkışı - Analog : Stereo (Kırmızı/Beyaz cinch)
    Ses Çıkışı - Dijital : Koaksiyel (cinch)
    Video Çıkış - Analog : Komponent RGB (SKART), Kompozit CVBS (SCART üzerinde), Komponent Y Pb Pr (cinch), Kompozit CVBS (sarı cinch)

Kolaylıklar
    Ekranda Gösterim dilleri : Danca, Flemenkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Norveççe, Portekizce, İspanyolca, İsveççe, Türkçe, Lehçe, Rusça

Güç
    Güç kaynağı : 100-240VAC, 50/60Hz
    Bekleme durumunda güç tüketimi : < 3W

Aksesuarlar
    Piller
    Kablolar : Yok
    Uzaktan kumanda : 3141 017 90221
    Kullanım Kılavuzu : Danca, Felemenkçe, İngilizce, Fince, Fransızca, Almanca, Yunanca, İtalyanca, Norveççe, Portekizce, İspanyolca, İsveççe, Türkçe, Lehçe, Rusça
    Piller dahil : 2x Uzun Ömürlü AA Pil

Boyutlar
    Ambalaj derinliği : 411 mm
    Ambalaj yüksekliği : 85 mm
    Ambalaj genişliği : 562 mm

Konu gacvokem tarafından (17-10-2009 Saat 20:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben Philips USBli DVD oynatıcı DVP3264 DivX kullanıyorum memnunum. Ayrıca yazılımda yükseltilebiliyor.

saygılar

YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER en sonunda bende dvd mi aldım çok kişide deneyim ve bilgilerinizden faydalanacaktır eminim bende öyle yaptım tekrardan teşakkrler...
    cihazın yazılımını kendi resmi sitesindenmi yapıyorsun yazılım atmak ne gibi fayda sağlıyor
    bende PHİLİPS 3350 aldım çok memnunum saygılar...
    Konu enentel tarafından (03-11-2009 Saat 17:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı enentel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER en sonunda bende dvd mi aldım çok kişide deneyim ve bilgilerinizden faydalanacaktır eminim bende öyle yaptım tekrardan teşakkrler...
    cihazın yazılımını kendi resmi sitesindenmi yapıyorsun yazılım atmak ne gibi fayda sağlıyor
    bende PHİLİPS 3350 aldım çok memnunum saygılar...
    Hayırlı olsun evet philips'in kendi sitesinden atılıyor şu an yeni yazılım yok fakat faydası sürekli dvd versiyonları güncelleniyor yeni dosya biçimleri çıkıyor bunları tanıması için vede yeni özelliklerin eklenebilmesi için yazılım atılıyor.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri