Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ENN iyi dvd oynatıcı???

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben Philips USBli DVD oynatıcı DVP3264 DivX kullanıyorum memnunum. Ayrıca yazılımda yükseltilebiliyor.

saygılar
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben Philips USBli DVD oynatıcı DVP3264 DivX kullanıyorum memnunum. Ayrıca yazılımda yükseltilebiliyor.

saygılar

YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER en sonunda bende dvd mi aldım çok kişide deneyim ve bilgilerinizden faydalanacaktır eminim bende öyle yaptım tekrardan teşakkrler...
    cihazın yazılımını kendi resmi sitesindenmi yapıyorsun yazılım atmak ne gibi fayda sağlıyor
    bende PHİLİPS 3350 aldım çok memnunum saygılar...
    Konu enentel tarafından (03-11-2009 Saat 17:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı enentel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER en sonunda bende dvd mi aldım çok kişide deneyim ve bilgilerinizden faydalanacaktır eminim bende öyle yaptım tekrardan teşakkrler...
    cihazın yazılımını kendi resmi sitesindenmi yapıyorsun yazılım atmak ne gibi fayda sağlıyor
    bende PHİLİPS 3350 aldım çok memnunum saygılar...
    Hayırlı olsun evet philips'in kendi sitesinden atılıyor şu an yeni yazılım yok fakat faydası sürekli dvd versiyonları güncelleniyor yeni dosya biçimleri çıkıyor bunları tanıması için vede yeni özelliklerin eklenebilmesi için yazılım atılıyor.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri