Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Gerçek Şakalar!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Gerçek Şakalar!!

İftar yemeği

Sene 1998. 112 Acil serviste nöbet tutuyordum telefonlar susmak bilmiyordu, bunun yanındada ramazan ayındayız ve iftar zamanı yaklaşıyor.Çalan telefonlardan birini kaldırdım 112 acil dememe fırsat vermeden direk cemal napıyorsun dedi oysa benim adım cemal değildi belliki yanlış aramıştı bende bozuntuya vermeden sağol sen nasılsın dedim bunun üzerine yaklaşık 3-5 dakika havadan sudan konuştuk ama tanınmamak için karşımdaki kişinin adını soramıyordum naptığını sordum iftarı bekledğini söyledi yapılan yemeklerden bahsetti bende hiç bozuntuya vermeden ertesi gün için cemal sandığı kişiye iftar yemeğine davet ettim kendisi rahatsız etmeyelim dedi bende ne rahatsızlığı yapılan yemekleri beraber yeriz dedim oda peki dedi yarın akşam sizdeyiz dedi bende tabiki bari biraz erken gelinki hem sohbet ederiz dedim ve hoşçakal dileklerimizle telefonları kapadık ama ne yazık ki telefondaki arkadaşı tanımadığımdan ertesi gün neler olup bittiğini bilmiyorum ama en azından erken çağırdımki yemekleri yoksa bu süre içinde yemek yaparlar diye düşündüm.

BONANO,30,Erkek,ANKARA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Askerlik şakası

Hakkari cezaevinde askerliğimi yaptığım sırada çok ağır uykusu olan arkadaşımız altan'ı nöbete kaldırmakta sürekli zorlanıyordum. Nöbet saatine yarım saat kala uyandırmak için uğraşıyordum. Artık gına gelmişti. Kalk altan kalkmaz bu kadar uykusu ağır bir insan ömrümde görmemiştim.

Artık ona bir ders vermek istiyordum. Koğuştaki diğer arkadaşlarla da anlaşarak uyuduğu bir sırada kendisini koğuş yatağına diktim. Sonrada koğuş içindeki acil durum alarmını çaldım. Kendisi de bu gibi acil durumlardan çok tedirgin olduğu için hemen uyanıyordu.

Alarmı duyup da fırlar fırlamaz altındaki yatakla birlikte kalkmaya çalışması görülmeye değerdi. Kalkmak istiyor ama kalkamıyordu. Koğuşta bir kahkaha fırtınası kopmuş. Herkes gülmeye başlamıştı. Altan hala şaşkınlık içinde ne olduğunu anlamaya çalışıyordu.

Muharrem Kaya,39,Erkek,Ankara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayısal Loto

arkadasım her hafta sayısal loto oynar ve her defasında aynı numaraları işaretlerdi bunu bir ben bildiğim icin hafta icerisinde arkadasımın 16 yasındakı oğluna durumu anlattım ve numaraları yazdım arkadasımın ogluna verdim hafta sonu arkadasımla piknige gittik birkac kadeh rakı ictik aksam 10:00 gibi arkadasımlara gittik bu heyecanla sayısal loto sonuclarını sorarken oğlu sonucları biliyorum dedi ve söylemeye basladı 1.2.3.4... sıralarken arkadasın kalbi rengı sarardı bayılacak gibi oldu beste bes oldugunda bayıldı yarım saat sonra ayıldıgında sakayı kendine anlattık yaklasık iki ay benimle konusmadı :-)

hüseyin UYSAL,15,Erkek,antalya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tren Sakası

Unıversıtede 2.senemızdı.Ev arkadasımın erkek kardesıde aynı unıversıteyı kazanmıs 3.ev arkadası olarak yanımıza gelmıstı.Cok ıyı nıyetlı ve saf bır cocuk oldugu ıcın gerceklestırecegımız sakaları ona acıdıgımız ıcın yapamıyorduk.Bır gun plan yaptık bızım ıcın cok guzel ama onun ıcın acı bır gece olacaktı.İstanbul ıcın 3 tane bilet aldıktan sonra aksam eve geldık.Gecenın bır yarısı onu sıgara alması ıcın Tren garına gondermek ıstedık ama kabul etmedı sonunda hep beraber gıtmeye karar verdık.Yolda Trene kacak bınenlere neler yaptıkları konusunda korkutucu hıkayeler anlattıktan sonra sonunda gar"a varmıstık.O sırada bılet aldıgımız tren geldı.Tam tren kalkarken ben hadı ıstanbula gıdelım dedım ama onun bılet aldıgımızdan haberı olmadıgı ıcın karsı cıktı.Bız trene bınmıstık bıle o asagıdan bıze yalvarıyodu.Tam tren kalkarken onuda kolundan tutup tren cektık..Yolculuk basladıktan sonra buyuk panık yasamıstı.Bız onu bır tuvalate kapadık ve bız gelene kadar sakın cıkma sonra yakalanırsın dedık.Bızde yemeklı vagona gıdıp sabaha kadar ıctık.

Haydarpasaya geldıgımızde arkadası tuvalette uyurken bulduk.Gerısını yazmaya gerek yok dıye dusunuyorum..

chghc,28,Erkek,İstanbul

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Karşılıksız aşk

Aşkımı itiraf ettiğim ancak beni sevmeyen salak bi yakışıklı vardı.lise hayatım boyunca aklımdan çıkmadı.ama en sonunda kendime geldim.ve son senemde ona güzel bi şakayla veda ettim.onun güzel bi resmini ele geçirmiştim.resmini güzel bi kağıda yapıştırdım.üstüne dikkat yazdım.ve altınada''12 tecavüz 28 cinayet'' yazdım.ve boş dersin tekinden okul panosuna astım.tenefüste yazıyı gördüğünde mosmor kesildi valla.

Tabi arkadaşlarının alay etmeside cabası .oh olsun valla)

mrs.lila,17,Bayan,ank

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kamera şakası

Çok sevdiğim bir asker arkadaşım vardı. Ayvalık'a tatile gittiğimde bir gece evine oturmaya gittim. Hanımı bankacıdır . hanımının bayan arkadaşıda aynı bankada müdüre.müdüre hanımın beyi o gün nihayet inadını kırıp n.... cep telefonu almış kendisine . bir şaka yapalım dediler. şakayıda benim yapmamı istediler. hanımınada şaka yapılacağını haber verdiler. telefon açtım .
    -Ben nokia merkezden arıyorum , bugün edremit bayimizden cep telefonu almışsınız hayırlı olsun ,çok şanslısınız bugün türkiye genelinde bayilerimiz üzerinden yapılan cep telefonu satışları üzerinden yapılan kura çekimi sonucu yılbaşı tatili kazandınız 2 kişilik tebrik ederiz dedim .
    İstanbul da 5 yıldızlı bir otelde gece konaklamada dahil dedim . telefondaki ses inanılmaz dı
    -İnanın s...n bey dedi içime doğmuştu biliyormusunuz çok şanslıyım çok teşekkür ederim hemen eşime müjdeli haberi veriyim dedi. tabi bu arada eşide renk vermemek için odadan çoktan çıkmıştı sonradan anlattığına göre. kendisine eşi ile konuşmasını ve 5 dk sonra teyit için tekrar arıyacağımı adres ve tel no larını bildireceğimi söyledim .5 dk sonra aradığımda eşininde buna çok sevindiğini ve yılbaşı tatilini geçirmek için istanbul a geleceğini söyledi ve benden adres ve tel no yu istedi .

Bunun üzerine kendisine bunun bir kamera şakası olduğunu şu an salonun camının dışından kendisini izlediğimizi ve kameralara el sallamasını söyledim. Arkadaşımızda şaşkın bir vaziyette yarı ağlamaklı yarı gülümseyerek salonun camına doğru bakarak el sallamaya başlamış. Eşide gülmemek için kendisini odadan dışarıya atıp tuvalete kaçmış .

Ayvalık'a her gittiğimde arkadaşıma sorarım . ne yapıyor müdire hanımın beyi . olayı anlayabilmiş mi diye ) adam hala bu nasıl iş acaba hangi televizyondaydı niye bana söylemediler diye eşine soruyomuş...

braveheartsk,42,Erkek,istanbul

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İntikamın Böylesi

Seneyi tam hatırlayamıyorum ama 15 yaş civarındaydım evimizin arka tarafında bir kaç binanın birbirine baktığı bir bahçe vardı bu bahçe bizim futbol sahamızdı ki tum guzel anılarımda buradadır.O aralar mahalleler arası maçlar yapıyoruz çokda çekişmeli geciyor bizim mahalle ve 4 sokak otede olan bir mahalle finale kaldık maç hazırlıklarını yapıyoruz maç günü geldi çattı ancak bahçeye indiğimizde ne görelim mahallemizin pimapen'cisi tezgahlarını bahçeye indirmiş tam sahanın ortasında çalışıyor anlıyacağınız bizim maç ve haftaların emeği suya düştü ama altında kalırmıyız oturduk bir köşeye nasıl intikam alırız diye düşünmeye başladık ortak birkaç fikiri birleştirip hain planıda kurduk arkadaşlarla anlaşıp gece bahçede buluştuk herkez birşeyler getirecekti önceden listeyi hazırlamıştık neyse bana düşen bir kol saatiydi .Herkez getirdiklerini ortaya koydu biraz cam macunu bir kalem biraz ince kablo kol saati birde 9 volt luk pil . Biraz el becerisiyle kısa sürede sahte bir bomba yaptık ve pencinin kapısına yapıştırdık bir süre sonrada dağıldık ertesi gün polis sirenleri ile uyandım mahalleyi polisler işgal etmişti annem bana yataktan cıkmamamı soyluyordu az sonra kapı çaldı gelen polisler evi boşaltacaklarını falan söylediler tüm mahalle boşaltıldıbu arada polislerde temkinli olarak kapıya ulaşmışlardı uzaktan seyrediyorduk dükyan sahibi resmen ağlıyordu

Bende ***iften neredeyse bayılacaktım kısa süre sonra polisler durumu anladı ve herşey yoluna girdi ben hemen eve koştum eee akşama maç vardı...

FIRST_CLASS,29,Erkek,Yalova

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şakalar güzelmiş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri