Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: DTP'li Tuncel'den tehdit gibi açıklama

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunalrın suçu yok,bunları böyle konuşturanlarda suç. bunları meydana çıkarıp asacaksın.Türk milletinin ekmeğini yiyipte hainlik edenlerin sonu asılmaktır.
    bu olayın en büyük suçlusu Ahmet necdet sezer bunları 100/5 oy ile buralara getirdi.
    heberde izledim insanların iş yerlerini yağmalıyorlardı.gelsinde benim iş yerimi yağmalasın.kafasını keser meydana dikerim onu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MOKUR33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunalrın suçu yok,bunları böyle konuşturanlarda suç. bunları meydana çıkarıp asacaksın.Türk milletinin ekmeğini yiyipte hainlik edenlerin sonu asılmaktır.
    bu olayın en büyük suçlusu Ahmet necdet sezer bunları 100/5 oy ile buralara getirdi.
    heberde izledim insanların iş yerlerini yağmalıyorlardı.gelsinde benim iş yerimi yağmalasın.kafasını keser meydana dikerim onu...

katılıyorum arkadaşa pkk içimizde dolaşıyor profokanta yapıyor onlara birşey yok biz pkk yı dağda arıyoruz. Bu kafa ile ne canlar yanar daha.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MOKUR33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Haklısın; Yetkili kişiler susarsa,taşlar bağlanıp köpekler salıverilirse olacağı bu.Devlet kadife eldiven içinde demir yumruk olmadığı sürece o ve onun güdümündekiler daha çok konuşurlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri